featured

Son Dakika: Ethereum Merge için önemli sayılan güncelleme başarıyla sonuçlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 10 günden daha az bir süre kalan Ethereum Merge için önemli bir güncelleme gerçekleşti. Birleşme öncesinde kritik olarak gösterilen güncellemelerden biri olan Bellatrix yükseltmesi etkinleştirildi.

Birleştirme gerçekleşmeden önceki son yükseltmelerden biri olan Ethereum için Bellatrix yükseltmesi yayınlandı. Bellatrix, 15 Eylül civarında gerçekleşmesi gereken Birleşme için önemli bir adım. Yükseltme, zinciri birleştirmeye hazırladığı için sorunsuz gerçekleşmesi iyi bir görüntüyüz gösterdi.

Ether, birleştirmeden önceki son adım olarak Bellatrix yükseltmesini aktif olarak tamamlandı. Ethereum geliştiricileri, Beacon Chain’i The Merge için hazırlamak için bir yükseltme olan Bellatrix’i etkinleştirdi.

Ethereum’un köprü görevindeki yükseltmesi sorunsuzca çalıştı

Bellatrix yükseltmesi, bugün saat 14:34 Beacon Chain’de 144896 etkinleştirildi. Bellatrix yükseltmesi gerçekleştirilmeden önce, Ethereum düğümlerinin istemci yazılım sürümlerini güncellemesi gerekiyordu.

Beacon Chain, Ether’e paralel çalışan bir hisse kanıtı ağı olarak işlev gördü. Şu anda kullanıcıların Ethereum (ETH) hissesine izin veriyor. Bellatrix, Beacon Chain’i ana blok zinciri ile birleştirecek olan The Merge’den önceki son adımdı.

Yükselme sonrasında fiyat bir miktar daha kendini yukarı taşıdı

Henüz yeni gelen yükseltme sayesinde ETH/USDT paritesinde de değişiklik yaşandı. Başarılı şekilde tamamlanan yükseltme fiyatı da olumlu etkiledi. Güne iyi bir başlangıç yapan Ether, 1.700 dolara göz kırptı. Piyasadaki hakimiyetinde artması fiyatın baskın kalmasını sağladı.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin