Ethereum Merge güncellemesi yaklaştı! Ancak bir sorun olabilir
Ethereum Merge güncellemesi yaklaştı! Ancak bir sorun olabilir

Ethereum Merge güncellemesi yaklaştı! Ancak bir sorun olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge güncellemesine çok kısa bir zaman kaldı. Ethereum geliştiricileri, birleştirme tarihinin 15 Eylül olacağını açıkladı, ancak kesin tarih hash oranına bağlı olabilir. Birleşme, kripto ekosistemi için oldukça önemli bir olay olacak. Ancak, ikinci en büyük kripto para biriminin bir Coinbase sorunu olabilir.

Coinbase Ethereum’u nasıl etkiler?

CNBC kripto yatırımcısı ve Crypto Banter’ın kurucusu olan Ran Neuner, Coinbase’in birleşme sonrası Ethereum ekosisteminde oynayacak büyük bir rolü olduğuna inanıyor. Neuner’e göre Coinbase, Ethereum 2.0’daki en büyük doğrulayıcılardan biri olacak.

Ethereum, Proof-of-work tabanlı bir konsensüs mekanizmasından bir Proof-of-Stake mekanizmasına geçiş yapacak. Proof-of-stake, işlemleri doğrulamak ve sistemi çalışır durumda tutmak için doğrulayıcılara bağlıdır. Doğrulayıcılar, yerel tokenin bir miktarını paylaştırır.

Neuner’e göre, çok fazla Ethereum‘a sahip olan Coinbase, en büyük doğrulayıcılardan biri olacak. JP Morgan analisti Kenneth Worthington, kripto borsasının birleşmeden anlamlı bir yararlanıcı olacağını açıkladı. Ayrıca Coinbase’in Ethereum varlıklarında yaklaşık %15’lik bir paya sahip olduğunu tahmin ediyor.

Ethereum’un Coinbase problemi

Sorun, Tornado Cash yaptırımının potansiyel yasal sonuçları nedeniyle ortaya çıkıyor. Neuner, Coinbase’in kurumların Ethereum’u hissesine izin vereceğine ve işlemlerin doğrulayıcıları olacağına inanıyor. Tornado Cash aracılığıyla bir işlem yapılırsa ne olacağı sorusunu soruyor.

Neuner, Coinbase işlemi doğrularsa OFAC’ın radarı altında olabileceğine inanıyor. Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi, ABD hazinesinin Tornado Cash’i onaylayan bir departmanıdır. Öte yandan, böyle bir işlemi doğrulamayı reddederlerse, Ethereum değersiz hale gelebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin