featured

Ethereum Merge, bu altcoin için neden çok fazla şey ifade ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge, çok uzun bir süredir bekleniyor. Güncellemenin gerçekleşmesi, birçok DeFi için bir dönüm noktası olacak.

Merge’in gerçekleşmesinin ardından Layer 2 kripto para birimleri bundan fazlasıyla yararlanacaktır.

Merge ve Loopring

Goerli Testnet Merge’i tamamladıktan sonra, “The Merge”in 15-16 Eylül arasında geleceği açıklandı. Bununla birlike, Ethereum bir Proof of Stake konsensüs zinciri haline gelecek ve daha hızlı, daha ucuz ve ölçeklenebilir hale gelecek.

Ethereum Merge

Loopring gibi Ethereum L2’ler zaten bu teknikleri kullanarak DeFi’yi ilerletiyor. Özellikle Loopring, yakın gelecekte bir DeFi ve NFT merkezi olmak için The Merge’den yararlanmayı düşünüyor.

Loopring gelecek hedeflerinde, geliştiricilerin NFT pazaryerlerini oluşturmalarını kolaylaştırmak için açık kaynak kodu geliştirmeyi ve sağlamayı amaçlıyor.

Aynı şeyi temel alan Loopring dün, Uptick ile ortaklaşa olarak adlandırılan L2’de başka bir NFT pazarının başlatıldığını duyurdu. Bu aynı zamanda varlığı kullanarak para basma, listeleme ve ticarete izin vererek Loopring’in yerel token’ı olan LRC’nin kullanımını da genişletecektir.

L2’nin şu anda L2’nin başlangıcından bu yana kümülatif olarak 5,4 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştiren 135 binin üzerinde hesabı olduğundan, zincirin büyüme için çok yeri var.

Bu aynı zamanda varlık üzerinde çok ihtiyaç duyulan etkiyi de tetikleyecektir. Özellikle de LRC’nin dolaşımdaki arzının %42’sinden fazlasına hâkim olan bir balina token’ı olduğu için.

Kalan %58, yatırımcıların elinde olsa da, hâlâ daha fazla perakende yatırımcının varlığına ihtiyaç duyuyor. Şu anda, Loopring yatırımcılarının %0,27’sinden daha azı aktif olarak zincir üzerinde işlem yürütüyor.

Var olan 175 bin kullanıcıdan sadece 475’inin aktif adres olması daha ciddi kullanıcılar için bir ihtiyaç yaratıyor. Piyasa toparlandığında ve Ethereum önümüzdeki ay Merge sürecinden geçtiğinde, durumun tersine dönmesi bekleniyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin