Ethereum Stake getirisi beklentilerin aksine düşük olabilir…

Ethereum Merge başarılı: Birleşme için Vitalik Buterin tarih verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli varlığı Ethereum için iyi gelişmeler yaşanıyor. 2021 yılında başlayan güncellemere bu sene yenileri eklemişti. Ayrıca ağ üzerinden gerçekleşen “Testnet” başarılı işlemlerden geçti. Bu da yeni birleşmelerin ve gelişmelerin önünü açtı. Altcoinlerin lider için en önemlisi ise Ethereum Merge…

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin Cuma günü yaptığı açıklamada, Ethereum Merge hakkında yeni gelişmeleri aktardı. Buterin, Hisse kanıtı (PoS) protokolüne geçişin büyük olasılıkla bu yıl Ağustos ayına kadar gerçekleşeceğini söyledi.

ETH Şanghay Web 3.0 Geliştirici Zirvesi’nde Buterin, topluluğa yeni müjdeler verdi. Zirvede önemli açıklamalarda bulunan Vitalik Buterin, ağ geliştirme ve birleşimi üzerinde son durumu değerlendirdi. Ağustos ayını işaret eden Ethereum kurucusu, potansiyel riskler olması durumunda Eylül veya Ekim ayına kadar bir ertelemenin olabileceğini söyledi.

Vitalik Buterin Ethereum Merge için Ağustos ayını bekliyor

ETH Şanghay Web 3.0 Geliştirici Zirvesi sanal ortamda gerçekleşti. Vitalik Buterin zirveye konuşmacı olarak katıldı. 

Vitalik Buterin, Ethereum protokolüne, ETH Birleştirmesine ve ölçeklendirme ve diğer iyileştirmelerle ilgili olaylara genel bir bakış paylaştı. Gelişmiş bir Ethereum ekosistemi ve daha fazla uygulama gibi PoS’a geçişin faydalarını paylaşarak şunları söyledi:

“Yaklaşık 7 yıldır hisse kanıtı üzerinde çalışıyoruz. Ama sonunda, tüm bu çalışmalar bir araya geliyor. Her şey yolunda giderse, olası plan birleşmenin yaz aylarında gerçekleşmesidir.”

Ethereum Merge’e yönelik en büyük gelişme ise bu hafta içinde oldu. Ayrıca Ropsten-beacon zincirinin Ethereum test ağındaki birleşmesi, 30 Mayıs’ta Genesis ve 8 Haziran’da da geçiş yapılmış olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin