Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, kriptonun geleceği ile ilgili görüşlerini paylaştı
Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, kriptonun geleceği ile ilgili görüşlerini paylaştı

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, kriptonun geleceği ile ilgili görüşlerini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Vitalik Buterin, kripto alanındaki en büyük isimlerden biridir. Kurucu, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığı olan Ethereum’u geliştirerek kendisine bir isim yapmış olsa da, genel olarak sektörle ilgili görüşleriyle ilgili röportaj vermez. Times Magazine, bugün erken saatlerde, Buterin’in kripto alanı hakkında sahip olduğu bazı görüşleri tartıştığı bir röportaj yayınladı.

NFT

NFT’ler son zamanlarda en popüler kripto nişlerinden biri haline geldi. Alan, göreceli belirsizlikten Ethereum’un yüksek gaz ücretlerinin önde gelen nedenlerinden birine yükseldi. Buterin’e göre, NFT’lerin son zamanlarda geliştirdiği monolit haline gelmesini beklemiyordu ve bu da onun alanı ilgi ve endişeyle izlemesine yol açtı.

NFT’lerin Ethereum üzerindeki etkileri hakkında konuşan Buterin, alanın Ethereum’da fiyatlandırılmış başka bazı harika gelişmeler yaptığını söyledi. Onun sözleriyle, “Bugün olduğu gibi ücretler ile, finansal türevlerin bazı harika şeyleri fiyatlandırmaya başladığı noktaya geliyor.”

DAO

Merkezi olmayan kuruluşlar da AnayasaDAO’nun nadir bir kopyasını satın almaya çalışmasından bu yana büyük ilgi gördü. O zamandan beri, birden fazla DAO, topluluk üyelerini tek bir benzersiz amaca dahil etmenin yenilikçi yollarını buldu.

Buterin, sahiplerinin sahip oldukları kripto para sayısına göre oy kullanmalarına izin veren mevcut kripto para oylama biçiminin, “zengin risk sermayesi kapitalistleri çok az dirençle kendi çıkarlarına yönelik kararlar alabilecekleri” için bir plütokrasi biçimi olduğunu öne sürüyor. Bir kuruluşta oy kullanmanın “bireyin sahip oldukları token sayısının aksine gruba gösterdiği taahhüt tarafından belirlenebileceğini” öne sürüyor.

Diğer sorunlar

Buterin, röportajda, El Salvador’un Bitcoin’i yasal bir ihale olarak kabul etmesinden memnun olmadığını açıkladı. Bu hükümetlerin blockchain teknolojisini gözetim teknolojisi olarak kullanabileceğine inandığını ve bu da teknolojinin sunduğu birçok potansiyelden fedakarlık etmek anlamına geleceğini belirtti. Ayrıca, kripto topluluğunun dünyaya “kriptonun amacının milyon dolarlık ‘monkey’ resimleriyle oyun oynamak olmadığını, önemli etkiler yaratan şeyler yapmak olduğunu söyledi.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin