Bir yatırımcı Ethereum fee ücreti için 39 bin dolar mı ödedi?

Ethereum kullanıcı sayısı, yılın üçüncü çeyreğinde arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’lerin lideri konumunda yer alan Ethereum, üçüncü çeyrek rakamları ile büyülüyor. Ethereum kullanıcı sayısında üçüncü çeyrekte büyük bir artış kaydedildi. Bunun birçok nedeni olurken, en bilindik olanı Ethereum Merge…

Üçüncü çeyrekte gerçekleştiren Proof of Work sisteminden Proof of Stake sistemine geçiş Ethereum’a adeta lever atlattı. Bu çeyrek içinde 2.000 doları aşan ETH, pek çok açıdan iyi bir performans sergiledi.

Ayı piyasası içinde olmamıza rağmen bireysel kripto performansları göz dolduruyor. Bu performanslar sadece fiyatlarda yaşanmıyor. Sistemlerin gelişmesi ve güncellenmesi gibi pek çok alanda iyileştirmeler dikkat çekiyor. Öyle ki sadece fiyatlara bakarsak bir sene önceye göre halen düşük.

Ethereum kullanıcı sayısı yüzde 36 arttı

Ether, altcoin’lere öncülük ederken yaptığı kazançlarla da arkadaşlarını destekliyor. Diğer yandan kendi alanında yaptıklarıyla bu çeyreğe damgasını vurdu. Yukarıdaki grafiğe daha dikkatli baktığımızda 2021 yılının ikinci çeyreğinden bu yana kullanıcı sayısında büyük bir artış gördü.

Ethereum kullanıcısı, üçüncü çeyrekte ağındaki benzersiz bir artış gördü. Dune Analytics’ten elde edilen veriler, Ethereum’un üçüncü çeyrekte 4,5 milyondan fazla yeni aktif kullanıcı kazandığını gösterdi. 

Büyüme, ETH’nin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.890 $’a yükseldiği 2021’in dördüncü çeyreğinden bu yana ağın karşılaştığı kullanıcılardaki istikrarlı düşüş eğilimini kırmasını da sağladı.

4.5 milyon yeni  Ethereum kullanıcısı, aktif tabanından %36’lık bir artışı temsil ediyor. Tabloda daha eskiye gittiğimizde bu seviyelerin yine yüksek kaldığını rahatlıkla söyleyebiliyoruz.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin