Dikkat çeken rapor:
Dikkat çeken rapor: "Ethereum kullanıcı sayısı 2031 yılına kadar 1 milyara ulaşacak!"

Dikkat çeken rapor: “Ethereum kullanıcı sayısı 2031 yılına kadar 1 milyara ulaşacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’daki aktif adresler, ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.868 dolardan bu yana %56 düşmesine rağmen sadece aktif adresler sadece %7 düştü. ETH günlük kullanıcılarının 551.000 olduğu tahmin ediliyor ve sürekli olarak DeFi, NFT’ler, DAO ve GameFi projelerine dahil oluyor.

A16z tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre, 1995’teki internet kullanıcılarına benzer bir sayı olan Ethereum’da 7 ile 50 milyon arasında aktif kullanıcı mevcut. ETH ağındaki aktif adreslerin sayısı, UST’nin ayrıştırılması ve hemen ardından gelen LUNA çöküşüyle hızlanan kripto düzeltmesine rağmen sabit kaldı.

Ethereum's Active Addresses Have Decreased By Only 7% Despite ETH's 56% Drop From its ATH 16

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’ya göre, Ethereum’daki aktif adresler, ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.868 dolardan %56 düşüşüne rağmen sadece %7 oranında düşüş kaydetti. Ki Young Ju, ETH’nin sürekli olarak DeFi, NFT’ler, DAO ve GameFi ile ilgilenen günlük yaklaşık yarım milyon aktif kullanıcıya sahip olduğunu açıkladı.

CryptoQuant CEO’su, Ethereum aktivitesinin durumu hakkındaki analizini aşağıdaki açıklama ve ekli çizelge aracılığıyla paylaştı.

  • ETH fiyatı tepeden -%56 düştü, ancak aktif adreslerin sayısı -%7 azaldı.
  • Her adresi bir kullanıcı olarak ele alırsak, Ethereum’un bugün 551.705 DAU’su (Günlük Aktif Kullanıcı) var.
  • Bu değenler ETH fiyatını umursamıyorlar, ancak Defi, NFT, DAO ve GameFi projelerine giriyorlar.

Benzer şekilde, A16z’deki ekip yakın tarihli bir raporda Ethereum’daki aktif kullanıcı sayısının yedi ile elli milyon arasında olduğu sonucuna varmıştı. Ayrıca, bu aktif kullanıcı miktarı internetin ilk yıllarındaki kullanıcı sayısına benzetildi.

Ek olarak, 1995’teki internete benzer bir tahmini benimseme oranı kullanarak, A16z’deki ekip Web3’ün 2031 yılına kadar 1 milyar kullanıcıya ulaşabileceğini tahmin etti. Sonuç olarak, Web3 ekosistemi hâlâ geliştirmenin ilk aşamalarında.

‘2022 Kripto Durumu Raporunun Tanıtımı’ başlıklı rapor, ETH’nin aylık yaklaşık 4.000 aktif geliştiriciye sahip olarak Web3 arenasında ve geliştirici aktivitesinde açık bir lider olduğuna dikkat çekti.

Ethereum hâlâ ayı bölgesinde

Fiyat hareketi ile ilgili olarak, ETH 50 günlük (beyaz), 100 günlük (sarı) ve 200 günlük (yeşil) hareketli ortalamaların altında ayı bölgesinde işlem görüyor. Bununla birlikte, günlük MFI, MACD ve RSI, ikinci destek seviyesini teyit etmek için 2 bin doların üzerinde bir sıçrama ve konsolidasyon ile sonuçlanabilecek aşırı satım senaryosuna işaret ediyor.

Ancak, Bitcoin’in şu anda fiyatını 28.000 dolarlık önemli destek seviyesinin üzerinde tutmak için mücadele ettiği göz önüne alındığında, Ethereum’da uzun süre dikkatli olunması gerekiyor. Bitcoin tarafından 28.000 dolarlık bir kayıp, büyük olasılıkla Ethereum için daha fazla kayba ve geçen hafta belirlenen yerel düşük 1.800 dolarlık olası bir yeniden teste dönüşecek.

ethereumworldnew


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin