Ethereum, kritik desteğini test etti; Yükseliş devam eder mi?
Ethereum, kritik desteğini test etti; Yükseliş devam eder mi?

Ethereum, kritik desteğini test etti; Yükseliş devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizi bugün yükselişe geçti çünkü keskin bir düşüş sert bir şekilde reddedildi ve bu durum da yukarıya doğru yaklaşan bir geri dönüşü gösterdi. Bu nedenle, ETH’nin önümüzdeki 24 saat içinde yükselmesi bekleniyor. Kripto piyasası, son 24 saat içinde karışık sonuçlarla işlem gördü. Bitcoin %1,07 kazanırken, Ethereum %1,64 değer kaybetti. Bu arada, Dogecoin %14,4’lük bir kazançla en iyi performansı sergiledi.

ETH, 3.660,72 dolar – 3.907,68 dolar aralığında işlem gördü ve bu da son 24 saatte güçlü bir değişkenlik olduğunu gösteriyor. Ethereum’un işlem hacmi %8,6 artarak 16.3 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 452 milyar dolar civarında işlem görüyor ve bu da %18,16’lık bir piyasa hakimiyetiyle sonuçlandı.

4 saatlik grafikte, Ethereum fiyatının daha da aşağı yönlü reddedildiğini görebiliyoruz, bu da yukarı yönlü geri dönüşün daha sonra gerçekleşeceğini gösterir.

Ethereum Price Analysis: ETH retests $3,650 as support, reversal to follow?

Ethereum fiyat hareketi bu ay güçlü bir yükseliş momentumu gördü. Eylül sonunda 2.750 dolar civarında yeni bir büyük düşük seviyenin kurulmasının ardından, 1 Ekim’de yükseliş momentumu daha yüksek bir artışla başladı. Birkaç gün sonra, ETH 3.650 dolarda yeni bir büyük dalgalanma belirlemişti. Direncin altında birkaç günlük bir konsolidasyondan sonra, 13 Ekim’de başka bir yükseliş başladı ve bu sefer ETH 4.000 doların biraz altına düştü.

Ayılar oradan devraldı ve hafta sonu boyunca bir ani düşüş görülene kadar yavaş bir geri çekilme ile sonuçlandı. 3.650 dolarlık önceki direnç, destek olarak kısaca yeniden test edildi ve muhtemelen bu hafta Ethereum fiyat hareketini yeni zirvelere taşıdı.

3.650 dolarlık direnç desteğine kısa bir yükselişin ardından Ethereum fiyat analizi bugün yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu nedenle, ETH’nin yükseliş momentumunu tekrardan kazanmasını ve bu hafta daha da yükselmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin