19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Ethereum: Kısa vadede yükselen kama, uzun vadede golden cross oluşturdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analistlere göre Ethereum (ETH) uzun vadeli görünümünde yükselişe işaret ediyor. Boğaların piyasada kapmak için fırsatları var gibi görünüyor.

BTC USD günlük grafik
BTC USD günlük grafik

Ethereum fiyatı uzun vadede yükselişe işaret ediyor

Pazar büyüklüğüne göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, kısa vadede ve aynı zamanda uzun vadede çizelgelerin teknik modellerini oluştururken, analistlere göre ayılar ve aynı zamanda savaş alanına girmeleri için boğalara eşit fırsat sağlayacak. ETH/USD günün yarısında 175,07 dolardan  yüksekti ve gün için yaklaşık %1 oranında artışla işlem görüyor.  Saatlik grafiklerde analistlere göre, kripto para yükselen bir kama oluşturuyor. ETH analistlere göre, fiyatlar kısa vadede kırıldığında bir kez daha keskin bir gerilemeye yol açabilecek olası fiyatlar için potansiyel olarak düşüşe geçiyor.

BTC USD günlük grafik
BTC USD günlük grafik

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin