Ethereum kısa vadede 3000 dolara ulaşabilir mi? İşte nedeni
Ethereum kısa vadede 3000 dolara ulaşabilir mi? İşte nedeni

Ethereum kısa vadede 3000 dolara ulaşabilir mi? İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un (ETH) fiyatı, boğaların inanılmaz bir koşunun ardından kısa bir ara vermesine rağmen yeni zirveler yapıyor. Bu kademeli hareket, hafif bir geri çekilme için zemin hazırlıyor gibi görünüyor, ancak Bitcoin’in (BTC) fiyatına ve nasıl davrandığına bağlı olarak işler değişebilir.

Ethereum yatırımcılara güven veriyor mu?

Elde edilen en son verilere göre, tüm kripto para birimlerinin toplam değeri %0,31 artarak 1.05 trilyon dolara ulaştı. Yazının yazıldığı sırada, genel ticaret faaliyeti de %6,96’lık bir artışla 53.53 milyar dolara tanık oldu. Öte yandan, Ethereum’un fiyatı son zamanlarda makro düşüş trend çizgisini aştı. Piyasa gözlemcileri arasındaki fikir birliği, eğer altcoin lideri 1.700 doları aşmayı başarırsa, devam eden yükseliş trendini sürdürebilir.

Ethereum (ETH) price

Bununla birlikte, kripto para birimleri dünyasında teknik yönlerin yanı sıra temel analiz de hayati bir rol oynamaktadır. Şangay yükseltmesinden önce Beacon Chain’de stake edilen toplam ETH’nin 16 milyonun üzerine çıkmasıyla; toplam dolaşımdaki arzın neredeyse %13,4’ü olan Ethereum fiyatı başka bir yükselişi tetikleyebilir. Bu hatlar boyunca bir hareket, düşüş eğilimini değiştirmeyecek, ancak piyasa yapıcıların şu anda 1.679 doların üzerinde bulunan satın alma-durdurma likiditesini toplamalarına olanak tanıyacak. Bu likidite arayışı devam ederken, Ethereum’un fiyatı 2.000 dolara kadar çıkabilir.

Ethereum (ETH) fiyat artışı

Ek olarak, makro ve Bitcoin uzmanı tedtalksmacro’nun da belirttiği gibi, USD stablecoin son 24 saatte önemli ölçüde arttı. Arzda neredeyse 320 milyon dolarlık bir büyüme kaydederek, kripto pazarındaki balinalar tarafından daha yüksek satın alma talebinin potansiyel bir göstergesi olarak hareket ediyor.

Öte yandan, Ethereum’u yükselişini sürdürmekten alıkoyan tek şey 2.000 dolarlık fiyat eşiği değil. Ethereum’un fiyatı yükselmeye karar verirse, kısa vadeli bir yükseliş harekete gerçekleşebilir. Bitcoin boğaları güçlü bir dönüş yapabilirse, bu bakış açısı önemli ölçüde değişecektir. Böyle bir senaryoda, ETH’nin daha yükseğe tırmanmaya devam etme ve 3.000 dolar sınırını aşma şansı vardır. Mevcut durumda, Ethereum’un fiyatı şu anda 1.634 dolardan işlem görüyor. Bu, son yedi gündeki %5,24’lük artışın aksine, son 24 saatte %0,44’lük bir düşüşü temsil ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin