Ethereum kilit dirençte engellerle karşı karşıya! Alıcılar güvende mi?
Ethereum kilit dirençte engellerle karşı karşıya! Alıcılar güvende mi?

Ethereum kilit dirençte engellerle karşı karşıya! Alıcılar güvende mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum %5’in üzerinde yükseldi ve 400 dolarlık direncin üzerine çıktı.

Ethereum, 385 dolar ve 392 dolar direnç seviyelerinin üzerinde güçlü bir yukarı doğru hareket başlattı. Fiyat 402 dolardan yeni bir aylık yüksek seviyeye yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 392 dolara yakın destekle oluşturulmuş önemli bir yükseliş eğilimi çizgisi bulunuyor.

Parite birkaç seviyeyi düzeltebilir ancak 388 dolar ve 385 dolarlık seviyelerde birçok önemli destek var.

Ethereum fiyatı artıyor

Ethereum, Bitcoin rallisini takip etti ve 380 dolarlık direncin üzerinde güçlü bir yükseliş başlattı. ETH fiyatı, pozitif bölgeye ilerlemek için 385 dolar ve 392 dolar direnç seviyelerini kırdı.

Yukarı doğru hareket, Ethereum fiyatının 400 dolarlık direncin üzerine çıkmasına neden olacak şekilde gerçekleşti. 402 dolar civarında yeni bir aylık en yüksek seviye oluştu ve fiyat şu anda 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde işlem görüyor.

400 dolar seviyesinin üzerindeki bir redden sonra, keskin bir düşüş yönlü düzeltme oldu. Fiyat 395 dolar seviyesini kırdı.

Ethereum Price

Saatlik ETH / USD grafiğinde 392 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş eğilimi çizgisi var gibi görünüyor. Artış yönünde 400 dolar seviyesi boğalar için büyük bir dirençtir. Bir sonraki direnç seviyesi Ethereum’un 412 dolar seviyesine doğru yükselmesi muhtemel olan 405 dolarlık seviyede bulunuyor. 412 dolarlık direncin üzerinde açık bir kırılma, 420 dolara doğru bir test için kapıları açabilir.

ETH’de düşüş yönlü kırılma olursa

Ethereum 400 dolarlık direnç seviyesini geçemezse, daha düşük seviyeye doğru düzeltmeye devam edebilir. İlk büyük destek trend çizgisine yakın ve 390 dolar seviyesinde

390 dolarlık destek seviyesinin altında aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı 385 dolarlık desteğe doğru yönlendirebilir. Ana destek 382 dolar seviyesine yakın.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaş hareket ediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI hala 50 seviyesinin oldukça üzerinde yer alıyor.

Destek Seviyesi – 390 dolar.

Direnç Seviyesi – 400 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin