Ethereum iyi performans verirken daha iyisini bu majör altocin gösteriyor...

Ethereum iyi performans verirken daha iyisini bu majör altcoin gösteriyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un performansı konuşurken, diğer varlıkların da kalır yanı olmadığını söylemek gerek. İlk 100 dışındaki alternatif varlıklar ralli yaparken, majör altcoinler de hızlı bir momentum yakaladı. Bunların başında ise Solana geliyor.

Veriler, Solana’nın L1 akıllı sözleşme platformunun günlük aktif kullanıcı sayısı açısından hem Ethereum hem de BNB Chain’den  daha iyi performans gösterdiğini görebiliyoruz. 

Majör altcoin Solana, Ethereum ve BNB zincirini geçti

Verilere göre Solana, ayı piyasasında günlük aktif kullanıcı sayısını %20 artırmayı başardı. Ancak aynı dönemde Ethereum ve BNB Chain önemli bir düşüş yaşadı.

Ethereum’un günlük aktif kullanıcıları %27,2 düşerken BNB Chain’inki ise %68,8 gibi büyük bir düşüş gördü. CoinMarketCap, Solana’nın artışının DeFi ve NFT ekosisteminin genişlemesinden kaynaklanabileceğine işaret ediyor. Bu süre zarfında OpenSea ile entegre oldu. Phantom Wallet’ı benimsedi.

Solana ayrıca yeni günlük adres sayısında Ethereum ve BNB Chain’den daha iyi performans gösterdi. BNB zinciri %17,9’luk bir düşüş yaşadı. Ethereum %51,8’lik önemli bir düşüş yaşadı. Solana ise yeni aktif adresini %58,6 artırdı. Solana’nın akıllı sözleşme platformu, ölçeklenebilirliği ve satın alınabilirliği ile bilinir.

BNB diğer alanlarda hakim olduğunu gösteriyor

CoinMarketCap verileri, BNB Chain’in tüm zamanların en yüksek (ATH) değerlerinden değişim açısından hem Ethereum’dan hem de Solana’dan daha iyi performans gösterdiğini ortaya koyuyor. BNB Zinciri, 654.32 dolarlık ATH değerinden 225.86 dolara düşerek %65,5’lik bir gerileme yaşadı. 

Öte yandan, ETH %77,1’lik bir düşüş yaşadı ve Solana %87’lik büyük bir düşüş yaşadı. ETH şu anda büyük bir ralli yaşadı ve 1.482 dolardan işlem görüyor. Solana ayrıca son 7 günde 42.11’de işlem yapmak için %20’lik bir artış yaşadı.

Ethereum ayrıca günlük ağ ücretlerinde herhangi bir platformun en fazla düşüşüne maruz kaldı. Ethereum’un günlük gaz ücretleri 8 Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.74 milyon dolardan 709 bin dolara düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin