featured

Ethereum işlem ücretleri son 2 yılın en düşük seviyesinde! Fiyata nasıl bir etkisi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum’un işlem ücretleri, ATH’sinden düşüş yaşamasının ardından son 2 yılın en düşük seviyesinde. Kripto kışı yaşanırken en gözde altcoin de büyük oranlarda değer kaybetti.

Daha düşük işlem ücretleri, ağa çok daha fazla kişiyi çekebilir.

Ethereum

Blockchain analiz firması Santiment tarafından yayınlanan verilere göre, Ethereum (ETH) blockchain ağ ücretleri, ETH işlem ücretleri son 2 yılın en düşük seviyesinde.

ETH ücretleri işlem başına ortalama 0,88 dolara düştü. Bu işlem ücretlerinin en son 0,90 dolar eşiğinin altına düştüğü zaman Temmuz 2020’deydi. ETH ücretlerindeki düşüş, esas olarak Ethereum fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesinden %70 oranında daha indirimli olmasına bağlanabilir. Çünkü bu blockchain üzerinde olumsuz bir etki bıraktı.

Fiyat son 24 saatte düştü

İşlem ücretleri düşerken, fiyat da son 24 saat içinde %2,86’lık bir değer kaybı yaşadı. En büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 1,185 dolar civarında işlem görüyor. 24 saatlik düşüşe rağmen, fiyat haftalık ölçekte hâlâ güçlü. Çünkü son 7 günde %11,73 oranında arttı.  Toplam piyasa değeri ise 144,03 milyar dolar.

İşlem ücretlerinin düşmesi, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi ve piyasa değerine göre en büyük altcoin olan Ethereum için iyi bir işaret olabilir. Çünkü kripto piyasası mevcut düşüş durumundan çıktıkça daha fazla yatırımcıyı kendine çekecektir.

ETH blockchain’i daha ölçeklenebilir hâle geldikçe işlem ücretlerinin daha da düştüğünü görecek. Bu da daha az sıkışıklığa yol açacak olan The Merge yaklaştığından dolayı zamanlama daha mükemmel olamazdı.

Merge sayısız kez ertelenmiş olsa da, ETH tarihinde önemli bir olay olacak.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin