Yeniden güçlenen Ethereum 2.000 doları kırmaya hazırlanıyor
Yeniden güçlenen Ethereum 2.000 doları kırmaya hazırlanıyor

Ethereum için yükselişe işaret eden 3 önemli gösterge

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum fiyatı 12 Mart’taki çöküşten beri neredeyse aralıksız yükseliyor. Kripto para biriminin fiyatı Kara Perşembe öncesine göre yüzde 64 artış kaydetti. DeFi’ye olan talebin artması ve müteakip performans kaybı birçok kişinin ETH ağının ne kadar sürdürülebilir olduğunu sorgulamasına yol açarken, kripto para birimi için çoğu ağ ölçümü oldukça umut verici bir tablo çiziyor ve aynısı fiyat tarafından yansıtılıyor gibi görünüyor.

1- Ethereum “gerçekleşen fiyatı”

Ethereum gerçekleşen fiyat

Glassnode tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum’un “Gerçekleşen Fiyatı” 21 ayın en yüksek seviyesi olan 246 dolara ulaştı ve kripto paranın işlem fiyatını rahat bir şekilde 400 dolar seviyesinin üzerine taşıdı. ETH bu haberin yazıldığı sırada 46 milyar dolarlık piyasa değeri ile 409 dolara yakın işlem görüyor.

BBir varlığın gerçekleşen fiyatı, her bir ETH’nin zincir üzerinde en son hareket edildiği andaki ortalama fiyatı dikkate alınarak hesaplanıyor. Ethereum’un gerçekleşen fiyatında yukarıda belirtilen seviyeler en son Ocak 2019 civarında görüldü ve o zamandan beri grafikler sürekli bir yükseliş yaşadı.

2- İşlem sayısı

Ethereum işlem sayısı
Ethereum işlem sayısı

İlginç bir şekilde, ETH’nin işlem sayısı da arttı ve en son Ocak 2018’de kaydedilen tüm zamanlar zirvesine yaklaştı. DeFi’ye duyulan ilgi şu anda azalmış gibi görünse de son birkaç ayda bir Ethereum’u çevreleyen DeFi kaynaklı aktivite kripto paranın işlem fiyatını olumlu yönde etkiledi.

3- Hash oranı

Ethereum hash oranı
Ethereum hash oranı

Genel yükseliş hissi, kripto parayı güçlü bir şekilde destekleyen madenci topluluğu ile hash rate tarafından da destekleniyor. Ethereum son birkaç gün içinde Ortalama Hash Oranına göre tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi. Bu, kullanıcıların kripto paranın beklentilerine ve genel kârlılığına olan güçlü güvenin altını çizen önemli bir ölçüt.

Bu yıl dünyanın en büyük ikinci kripto para biriminin Proof of Stake mutabakat algoritmasına geçmesi ve stake ettiği yıl olması beklenirken, ETH 2.0 güncellemesi pek çok gecikmeyle karşı karşıya kaldı. Ethereum sahipleri, kripto paraya güvenmeye devam ediyor ve tüm ETH’nin %60’ı bir yıldan fazla bir süredir hareket etmedi. Bu da kripto para fiyatı için iyi bir haber çünkü 400 dolarlık işaretin etrafındaki desteğin üzerinde kalması muhtemel.

https://twitter.com/sassal0x/status/1316345694597259264

Şimdilik, Ethereum’un gerçekleşen fiyatı, hash oranı ve sağlıklı işlem sayısıyla ilgili olarak bir ATH oluşturma ihtimali, ETH 2.0’a geçişinden bağımsız olarak grafikler üzerindeki yükselişini sürdürebilir.

Bu arada 24 Ekim Ethereum fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin