Ethereum için 'yerel zirveye ulaşma' sinyali verildi! Ne anlama geliyor?
Ethereum için 'yerel zirveye ulaşma' sinyali verildi! Ne anlama geliyor?

Ethereum için ‘yerel zirveye ulaşma’ sinyali verildi! Ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment’ten gelen verilere göre, gün içi ticaret seansı sırasında Ethereum, yedi haftanın en yüksek seviyesi olan 1.674 dolara ulaştı. Zincir içi analitik platformuna göre, fiyattaki bu artış sadece ETH ile sınırlı kalmadı.

Santiment, son günlerde yaygınlaşan FUD’nin fiyatlar üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekerken, mevcut piyasa koşullarının bir bekleyişe işaret ettiğini belirtti.

Bir varlığın sosyal aktivitesinde devam eden büyüme, genellikle yerel bir tepe fiyatına ulaşıldığı anlamına gelir. Peki, kısa vadede ETH için görünüm nasıl?

Veriler ne anlatıyor?

Bu yazının yazıldığı an itibariyle, önde gelen altcoin 1.648 dolardan el değiştiriyor. ETH’nin fiyatı, 4 Kasım’da kaydedilen gün içi zirveden düşmüş olsa da, CoinMarketCap’ten alınan veriler, son 24 saatte fiyatta %6’lık bir büyüme ortaya koydu. Ayrıca, aynı dönemde işlem hacminde %63’lük bir büyüme kaydedildi. Bu, yatırımcıların daha fazla fiyat rallisi beklediğine işaret ediyor.

Ek olarak, Santiment‘in zincir içi verileri, ETH’nin borsalardaki arzında kalıcı bir düşüş gösterdi. ETH’nin borsalardaki arzı geçen ay %2 düştü. Bu yazı itibariyle, Santiment’in verilerine göre ETH’nin toplam arzının %14,32’si borsalarda bulundu.

Geçen ay borsalarda ETH arzındaki düşüş, son 30 gün içinde önemli miktarda kripto para birikimine işaret etti. Buna daha az ETH satışı takip etti. Bu, yatırımcıların ETH fiyatının daha fazla büyüme göstereceğinden emin olduklarının bir başka göstergesiydi.

Tersine dönüş işaretleri!

Yatırımcılar ETH’nin fiyatındaki daha fazla büyüme konusunda olumlu kalırken, bir başka önemli zincir içi metriğin dikkate alınması, fiyatın tersine çevrilebileceğini gösterdi. Geçen yeni aydaki olumlu fiyat performansına rağmen, ETH ağındaki günlük yeni adres sayısı düştü. Santiment’in verilerine göre, Ethereum ağındaki günlük adres sayısı 18 Ekim’den bu yana %64 düştü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin