Ethereum için teknik göstergeler olumlu! Beklenen patlama ne zaman gelecek?
Ethereum için teknik göstergeler olumlu! Beklenen patlama ne zaman gelecek?

Ethereum için teknik göstergeler olumlu! Beklenen patlama ne zaman gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum tokeni, yukarı mı çıkacağına yoksa aşağı mı düşeceğine karar veremiyor gibi görünüyor. Yazım sırasında, ETH son 24 saatte %3,5 düşüşle 2.829 dolar fiyatla işlem görüyor. ETH, verilere göre son yedi gün içinde %2,8 düşüş kaydetti.

Ancak Glassnode’dan alınan verilere göre, Exchange Netflow Hacmi, yazım sırasında yaklaşık 6.264.77 ETH seviyesindeydi. Böylece, bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

İlginç bir şekilde, Bankless’in son raporu aracılığıyla yayınladığı veriler, bu yükseliş tezini daha da destekledi. Buna göre, ETH geliri, 2022 yılının ilk çeyreğinde %46 artışla 1.6 milyar dolardan 2.4 milyar dolara yükseldi.

Raporda ayrıca, ETH stake’in %111 artarak 5.2 milyondan 10.9 milyona yükseldiği belirtildi. Aslında, DeFi TVL de %82 gibi büyük bir artışla 49.1 milyar dolardan 89.5 milyar dolara yükseldi. Tüm bunlara ek olarak, Katman-2 TVL de 686.9 milyon dolardan 7.3 milyar dolara %964’lük bir büyümeye tanık oldu.

Yükseliş raporu, ETH için birçok savunucunun iddia ettiği şeyle uyumludur. Piyasa analisti Marcus Sotiriou’nun Insider ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi:

“ETH’nin hisse kanıtına geçişinin uzun vadede fiyat üzerinde olumlu bir etkisi olmasını bekliyorum. Bunun nedeni, şu anda Ethereum’un ana dezavantajı olan Ethereum ağındaki işlemlerin maliyetini önemli ölçüde düşürmesi gerektiğidir.”

Ancak, Luksor Araştırma Direktörü Colin Harper ve Luksor’un COO’su Ethan Vera, zıt görüşlere sahipti. Wu Blockchain ile yaptığı görüşmede Luxor yöneticileri, kendi görüşlerine göre, geliştiricilerinin en son güncellemeleri göz önüne alındığında ETH PoW modelinin kendileri için daha az uygun göründüğünü belirttiler.

Colin Harper ayrıca,

“POW Ethereum’un yakın zamanda ortadan kalkmayacağını düşünüyoruz. Ancak Ethereum POS’a giderse, diğer altcoinler Ethereum’un hash oranını emer.”

Ethereum’un son durumu nedir?

Yazım sırasında, ETH talep getirmek için mücadele ediyordu. Biraz uzaklaştırıldığında, token, 5 Nisan’ın yükseği 3525 dolarda bir düşüş trendini takip ediyor gibi görünüyor.

Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi bu analiz sırasında 42.67 seviyesindeydi. 5 Nisan’dan sonraki seanslarının çoğu için RSI 50 işaretinin altında kaldı. Aslında, Müthiş Osilatör (AO), tokenin baskı zamanında düşüş hareketini daha da doğruladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin