Ethereum Stake getirisi beklentilerin aksine düşük olabilir…

Ethereum için iyi haber: Son test ağı sorunsuz çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin lideri Ethereum geri sayıma başladı. Aslında bu geri sayım geçen sene çoktan başlamıştı. London Hard Fork güncellemesiyle birlikte, kripto para birimi büyük bir atağa kalkmıştı. Ağ üzerinden yapılan güncelleme sayesinde daha iyi çalışan yapı oluşmuştu. Bunun üzerine bir güncelleme ve daha birçok test işlemleri de gerçekleşti. Artık Ether 2.0’ın son aşamalarına adım adım ilerliyoruz. 

Ethereum ağı, uzun zamandır beklenen ‘Birleştirme’nin yeni bir hisse kanıtı konsensüsü çağını müjdelemeden önce son test aşamalarından birine girdi. Önemli kabul edilen bu test aşaması “Kiln” olarak adlandırılıyor.

Ethereum’un iş kanıtı zincirinin şimdi fikir birliği katmanı olarak adlandırılan Beacon Zinciri ile birleşmesini simüle etmek için geçen hafta yayına girdiğinde Kiln son halka olarak lanse edildi. Bu test ağı sonrasında ise daha fazla iyileşme kaydedilecek.

Kiln testnet, Ethereum için devrede

Ethereum geliştiricileri ve düğüm operatörleri, hafta sonu Kiln üzerinde ‘Birleştirme’yi test ettiğini belirtti. İşlemler şu ana kadar sorunsuz çalışıyor gibi. İlk birleştirme testine izin vermek için Aralık ayında başlatılan Kintsugi test ağını takip ediyor.

Cuma günkü lansmandan sonra geliştirici Marius Van Der Wijden, ağın hala PoW’da olduğunu ve Kiln’de birleşmenin büyük olasılıkla bu hafta gerçekleşeceğini söyledi. Mach 13’te Beacon Chain toplum sağlığı danışmanı Superphiz konuyla alakalı şunları söyledi:

“Şu anda, mevcut ana ağ durumumuza benzer bir PoS zincirinin yanı sıra kısa ömürlü bir PoW zinciri olarak çalışıyor. Bu hafta Kiln, bu manevrayı modellemek için bir birleştirme gerçekleştirecek.”

Daha fazla test yapılması gerektiğinden birleşme için belirli bir tarih yok. Ancak güncellenmiş yol haritası hala ilk çeyrek için planlanıyor. Önümüzdeki bir veya iki ay içinde gerçekleşmesi muhtemeldir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin