Ethereum bu alanda Bitcoin’i bile geçerek rekor kırdı!
Ethereum bu alanda Bitcoin’i bile geçerek rekor kırdı!

Ethereum için “fiyat keşfi yapacak” diyen analist bu seviyeleri vurguladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, son 24 saatte fiyatını 380 dolara iten hafif bir ivme yaşadı. Bu, tarihsel olarak hem yükseliş hem de düşüş trendlerini tetikleyen kritik bir seviyedir.

Yakın vadede bu seviyenin yukarı kırılıp kırılmayacağı, kriptonun görünümüne dair ciddi içgörüler sağlayacak.

Bir analist, orta vadeli piyasa yapısının inanılmaz derecede yükselişe geçtiğini ve 2021’de bunu “fiyat keşfine” götürebileceğini belirtiyor.

Fiyatının ne kadar yüksek olabileceğine gelince, özellikle önümüzdeki birkaç ay için hedef olarak 750 doları gösteriyor.

Ethereum’un fiyat hareketi son zamanlarda biraz zayıf kaldı. Bitcoin’i yakından takip ediyor ve son zamanlarda onu desteğe çevirmek için birkaç girişimde bulunduktan sonra 380 dolar seviyesinin altına düştü.

Bitcoin, yakın vadede Ethereum gibi altcoinlerin büyük ölçüde 2. aşama teşvik paketi gibi önemli makro gelişmelere ve önümüzdeki Kasım seçimleri gibi önemli makro gelişmelere bağlı olacağı borsayı yakından takip ediyor.

Bir analist, önümüzdeki birkaç ay içinde boğaların büyük olasılıkla ayılara göre galip geleceğine dikkat çekiyor.

Ethereum’un 2021’de fiyat keşif moduna girmesini ve 750 dolar veya daha yüksek bir seviyeye yükselmesini bekliyor.

Ethereum’da beklentiler

Ethereum, şu anda 375 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu seviye, sadece birkaç gün önce belirlenen 365 dolarlık son düşük seviyelerden hafif bir artışa işaret ediyor.

ETH’yi 370 doların altına iten satış baskısı o zamandan beri azaldı ve tüm altcoin piyasası bir miktar ivme yakalamaya başladıkça hafiflemeye devam etti.

BTC kısa vadede keskin bir düşüş görmedikçe, Ethereum boğalarının 380 doları geri alabileceği görülüyor ki, bu da olumlu bir kısa vadeli gelişme olacak.

ETH için 750 doları görmek mümkün

Bir analist, piyasanın bundan sonra nereye gidebileceğine dair düşüncelerini paylaşırken, Ethereum’un 2021’de fiyat keşif moduna girmesini izlediğini açıkladı.

Bunun 750 dolara yükselme hareketini katalize edeceğine inanıyor. Böylebir yükseliş Ethereum için şu anda işlem gördüğü yerden yaklaşık % 100 bir artışa işaret ediyor.

Ethereum

Ethereum’un önümüzdeki birkaç gün içinde 380 dolara nasıl tepki vereceği, yatırımcılara orta vadede ETH’nin nereye yöneleceğine dair bir fikir sunmalı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin