Ünlü analist yanıtladı: Ethereum için bu seviyeler artık hayal mi?
Ünlü analist yanıtladı: Ethereum için bu seviyeler artık hayal mi?

Ünlü analist yanıtladı: Ethereum için bu seviyeler artık hayal mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cumartesi günü, Ethereum (ETH) %0,76 artış gösterdi ve altı günlük bir kayıp serisini sonlandırdı. Cuma gününden itibaren %1,12’lik bir kaybı kısmen tersine çeviren ETH, günü 1.066 dolardan kapattı. Ancak Ethereum, güne düşüşle başlayarak 1.027 dolar seviyelerine geriledi. Daha sonra 1.024 dolarda destek buldu ve geri çekilmeden önce 1.077 dolara ulaştı.

2.000 dolara geri dönüş mümkün mü?

Daha geniş kripto piyasası güçleri, Ethereum ve ilk on kripto üzerinde baskı kurdu. Altı günlük bir mağlubiyet serisini bitirmesine rağmen, düşüş eğilimi sürüyor. ABD ekonomik durgunluğu ve merkez bankası para politikası korkuları kripto piyasası üzerinde olumsuz etkilerini sürdürüyor.

Bununla birlikte, Ethereum’da Proof-of-Stake protokolüne geçiş için çalışmalar devam ediyor. Ethereum geliştiricisi Tim Beiko, zorluk bombasını Eylül ayına erteleyen başarılı Gray Glacier yükseltmesinin haberini paylaştı. Zorluk bombası, Proof of Work’ten Proof of Stake mutabakatına geçişini sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan özelliktir.

Ethereum (ETH) fiyat hareketi

Yazım sırasında, ETH %1,03 düşüşle 1.055 dolardan işlem görüyor. Dalgalı bir sabah, ETH’nin 1.084 dolara çıkmadan önce 1.040 dolara kadar düştüğünü gördü.

Teknik Göstergeler

  • 1.057 dolarlık pivotta bir hareket, birinci büyük direnç seviyesini 1.086 dolarda yeniden hedefleyecektir.
  • 1.080 dolara geri dönüş için daha geniş pazardan destek gerekecek.
  • Genişletilmiş bir ralli, ikinci büyük direnç seviyesini 1.107 dolarda ve direnci 1.150 dolarda test etmelidir.
  • Pivot boyunca hareket etmemek, 1.036 dolarlık ilk büyük destek seviyesini tekrar devreye sokacaktır. Uzatılmış bir satışı engelleyen ETH, 1.000 dolar seviyesinin altına düşmekten kaçınmalı.

EMA’lara ve 4 saatlik mum grafiğine (yukarıda) bakıldığında, bu bir düşüş sinyalidir. ETH, şu anda 1.103 dolar olan 50 günlük EMA’nın altında bulunuyor. Bu sabah, 50 günlük EMA, 100 günlük EMA’dan geri çekildi. 100 günlük EMA, 200 günlük EMA’dan geri düştü. Bu hareketler, fiyatın negatif bölgede kalacağına işaret ediyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin