Ethereum için boğa desteği önemli olsa da kilit direnç aşılamadı – sırada ne var?
Ethereum için boğa desteği önemli olsa da kilit direnç aşılamadı – sırada ne var?

Ethereum için boğa desteği önemli olsa da kilit direnç aşılamadı – sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

%8.15’lik  artışla fiyat 387 dolara yükseldikten sonra, Ethereum hızla 400 dolarlık kilit bir dirence yaklaşıyor.

12 Ekim’de Ethereum (ETH) fiyatı %8,15 artarak 387,75 $’a yükseldi. Bitcoin (BTC) fiyatı 11.600 $’a yükseldiğinde Ethereum fiyatını 366 $’dan 387.50 $’a yükselten ralli, traderların kripto para piyasasına boğa koşusunun yeniden başladığına dair spekülasyon yapmasına neden oldu.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Ethereum’un temelleri güçlendi ve merkezi olmayan finans tokenlarının fiyatındaki keskin düşüşe rağmen, Ethereum ağındaki aktif kullanıcı sayısı artmaya devam etti.

Ethereum, güçlü bir gün içi rallide Bitcoin’i takip ediyor

Bitcoin fiyatı yükseldiğinde, Ethereum genellikle bu yükselişten ilk faydalanan oluyor. BTC fiyatı 11.500 $’lık kilit dirence yükseldiğinde durum yine böyle oldu.

Boğa döngüleri ve hatta kısa vadeli yükseliş trendleri sırasında Bitcoin, Ethereum’ui takip eder. Bunun tersi de geçerlidir. Her iki kripto para birimi, biri diğerinin önünden geçerek, birlikte hareket etme eğilimindedir.

Son iki hafta boyunca, traderlar Bitcoin’in elverişli teknik yapısına odaklandı. Kripto traderı Cantering Clark, piyasa momentumunun “bağlamının” da önemli olduğunu söyledi.

Haftalık ve aylık grafikler de dahil olmak üzere yüksek zaman dilimi grafikleri, Bitcoin için yükseliş görünümü gösteriyor. Buna ek olarak, Bitcoin’e yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırım yapan Square ve MicroStrategy gibi diğer gelişmeler de olumlu duyguyu daha da artırabilir. Clark konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapıyor:

“Bağlam sadece piyasa yapısını değil, aynı zamanda oyunda olabilecek her türlü temel büyüme faktörü de içerir. BTC’de düşüş eğilimi göstermesi zor. Esasen yükseliş tweet’leriyle bir çark oluşturabilir. Onu rastgele döndürebilir ve bu piyasada neredeyse hemen haklı olabilirsiniz.”

Ethereum için temeller güçlü kalıyor

Merkezi olmayan finans piyasası Ekim başından bu yana sabit olmasına rağmen, Ethereum’a olan talep azalmadı.

Ethereum blok zincirindeki aktivite sürekli olarak yüksek kaldı. Sonuç olarak, hash gücü son zamanlarda rekor seviyeye ulaştı. Glassnode araştırmacıları konuyla ilgili olarak şunları yazdı:

“Ethereum hash gücü bir ATH’ye denk geliyor. Ethereum madencileri, DeFi heyecanı ve yükselen ücretlerin ardından hash gücünü yeni bir rekora yükseltti. Hash gücü 250 T / sn’yi geçti ve yıl başından bu yana %80 arttı. “

Güçlü bir Bitcoin rallisinin ve sağlam Ethereum temellerinin bir araya gelmesi, büyük olasılıkla keskin Ethereum rallisini katalize etti. Yakın vadede, Ethereumu’un üstesinden gelmesi gereken bir sonraki engel, 400 $’lık direnç seviyesi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin