featured

Ethereum, piyasanın kalanı gibi grafiklerini kırmızıya boyadı! Ancak olumlu gelişmeler de var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası kırmızıda işlem gördüğü için, en büyük altcoin olan Ethereum da bugün düşüşte. Yatırımcılar, özellikle beklenenden yüksek enflasyon oranlarıyla şiddetlenen artan makroekonomik sorunları çevreleyen endişeler nedeniyle, riskli varlıklara yatırım yapmak söz konusu olduğunda şu anda ekstra dikkatli davranıyor.

Küresel kripto piyasası değeri, geçtiğimiz güne göre %0,02 oranında bir artış yaşadı ve şu anda 1,07 trilyon dolar seviyesinde. Son 24 saatteki toplam kripto piyasası hacmi ise %5,40 oranında bir artışla 47,61 milyar dolara yükseldi.

Ethereum düşüyor

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı son 24 saatte %0,45 oranında bir düşüş kaydetti. Piyasa değeri 201,40 milyar dolar iken işlem hacmi ise son 24 saate göre %9,87 oranında azaldı. ETH fiyatı, 1,600 dolarda bulunan destek noktasını koruyor ve şu anda 1,645 dolar civarında işlem görüyor.

Ethereum

Yaygın olarak “Shapella” olarak adlandırılan Shanghai yükseltmesi, stake edilmiş Ethereum token’larının geri çekilmesine izin verilecek şekilde ayarlandı. Ethereum’un bir Proof-of-Stake (PoS) mekanizmasına geçmesinden sonra, 32 ETH stake eden doğrulayıcılar blockchain’de blokları onaylamaktan ve eklemekten sorumluydu.

Birkaç analiste göre, Shanghai yükseltmesinin token kilit açma özelliği ile staker’ların kazanılmış token’larını çekmesine izin vermesi bekleniyor. Bu potansiyel olarak kısa vadeli bir satış olayına yol açabilir.

Bitcoin’e karşı yeni bir yerel zirve

ETH kısa süre önce 1,646 dolar ile yeni bir yerel yüksek seviyeye ulaştı. Bu da iyi performans gösterdiğini ve fiyatının arttığını gösteriyor. Ancak, Bitcoin fiyatı aynı dönemde yeni bir yerel yüksek seviyeye ulaşamadı. Bu, Bitcoin’in ETH kadar iyi performans göstermediğini ve fiyatının aynı oranda artmadığını gösteriyor.

Bu nedenle, yatırımcılar odaklarını ve yatırımlarını daha güçlü performans gösteren kripto para birimlerine kaydırmaya başlayabilir. Bu da zayıflığa ve güçsüz kripto para birimleri için potansiyel bir fiyat düşüşüne neden olabilir. Bitcoin’deki zayıflık ise fiyatında önemli bir düşüşe yol açabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin