Ethereum hızla düşüyor! Son haberler yükseliş rallisine zarar mı verdi?
Ethereum hızla düşüyor! Son haberler yükseliş rallisine zarar mı verdi?

Ethereum hızla düşüyor! Son haberler yükseliş rallisine zarar mı verdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bugün kırmızıda işlem görüyor, çünkü Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere çoğu altcoin düşüş yaşıyor. Bu yazının yazıldığı sırada, Bitcoin fiyatı son 24 saatte %0,28 düşerken, Ethereum fiyatı %0,70 düştü.

Küresel kripto piyasası değeri, geçtiğimiz güne göre %0,77 düşüşle 1.02 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. Toplam kripto piyasası hacmi son 24 saatte %8,27 azalarak 27.96 milyar dolara geriledi.

Ethereum (ETH) fiyatı yüzde 0,70 düştü

İkinci en büyük kripto olan Ethereum fiyatı bugün son 24 saatte %0,70 düştü. Ethereum’un piyasa değeri 191.34 milyar dolardır. Ayrıca işlem hacmi son 24 saate göre %3,31 oranında azaldı. ETH tokeni, 1.500 dolar destek seviyesini koruyarak 1.563 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Price Today

Mart ayı sonuna kadar gerçekleştirilmesi beklenen Sanghay yükseltmesi, Nisan ayına ertelendi. Birkaç analiste göre, Şanghay’daki token kilit açma özelliğinin stakerların kazanılmış tokenlerini Ethereum‘un stake kanıtı akıllı sözleşmesinden çekmesine izin vermesi bekleniyor. Bu, potansiyel olarak ETH fiyatının zarar görmesine neden olacak kısa vadeli bir satış dalgasına yol açabilir. Bununla birlikte, önde gelen borsalardaki bazı analistler, yükseltme sırasında minimum satış baskısı olacağını ve ETH çekme işlemlerinin hız sınırlı olacağını düşünüyor.

Ethereum fiyatı daha fazla düşecek mi?

Binance Araştırma ekibi, mevcut stake yapanların yalnızca %31’i kâr elde ettiğinden, Şanghay yükseltmesi sırasında ve sonrasında büyük satışların olası olmadığına inanıyor. ETH yatırımcılarının diğer %69’unun, ETH’nin fiyatı iyileşene kadar staking yapmaya ve ödül almaya devam etmesi bekleniyordu.

Kripto odaklı bir banka olan Silveragte Capital’in potansiyel iflasına ilişkin son haberler, kripto endüstrisinde yeni bir satış baskısına neden oldu. Haberlerin ardından Bitcoin’in 22.000 dolara kadar düşmesi BTC’nin 20.000 dolara ulaşacağına dair endişeleri artırdı. Ethereum’un da 1.400 dolar seviyelerini test etmesi bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin