DeFi büyürken, kurumsal yatırımcılar ETH'yi değer deposu olarak görüyor mu?
DeFi büyürken, kurumsal yatırımcılar ETH'yi değer deposu olarak görüyor mu?

Ethereum hayati noktada: Boğalar başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ve tüm kripto piyasası son birkaç gün içinde bazı zayıflıklarla karşılaştı. Hem BTC hem de ETH son dönemdeki düşük seviyelerinin çok üzerinde işlem görse de, ayıların dün akşamki kazançlarını tersine çevirme sürecinde olduğunu belirtmek gerekiyor.

Kripto para birimi, kilit bir direnç seviyesini desteğe çeviremediğinden, bu düşüş eğilimi ETH için geri çekilme eğilimine işaret edebilir.

Bu durumu, Cactus isimli bir analist “hayati” bir nokta olarak tanımlıyor.

Orta vadede Ethereum trendlerinin şüphesiz Bitcoin’e ve onun 30.000 $’ın altındaki bölgedeki desteğe tepkisine bağlı olacak.

Ethereum, Bitcoin ile birlikte tüm sabah düşüşe geçti. Lider kripto para piyasası dün akşam bir toparlanma gördü. Ancak satış baskısı boğaların üstesinden gelemeyecek kadar fazla olduğunu kanıtladı.

BTC, 36.000 $’ın ortasında reddedilirken, Ethereum 1.160 $’ı reddetti. Bu, çoğu altcoinin de art arda düşmesine neden oldu.

Yakın vadede ETH trendlerinin büyük ölçüde BTC’ye ve kripto piyasasının geri kalanına bağlı olması gerektiği durumlarda, bir anahtar direnç seviyesini desteğe çevirememesi fiyatın daha da kötüye gitmesine neden olabilir.

Ethereum, şu anki 1.060 $’lık fiyat seviyesinden işlem görüyor. Bu, bir gecede belirlenen 1,160 dolarlık son yüksek seviyelerinden kayda değer bir düşüşe işaret ediyor.

Kripto para biriminin ivme kazanamaması, Bitcoin benzer bir ikilemle karşı karşıya kaldıkça ortaya çıkıyor.

ETH kilit dirençte

Ethereum, bir gecede toparlanması sırasında, bir analistin destek olarak ifade ettiği 1.160 $​​’a dokunduğunda “hayati” bir seviyeye ulaştı.

Buradaki reddedilme acımasızdı ve o zamandan beri ciddi bir düşüş görmesine neden oldu.

Ethereum

Ethereum trendlerinin şüphesiz büyük ölçüde Bitcoin’e bağlı olacağı yerlerde, herhangi bir yoğun BTC satışı, ETH’nin bir kez daha 1.000 doların altına düşmesine ve daha derin bir gerileme görmesine neden olabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin