Ethereum EIP 4844 güncellemesine hazırlanıyor! Güncelleme işlem ücretlerini etkileyecek mi?
Ethereum EIP 4844 güncellemesine hazırlanıyor! Güncelleme işlem ücretlerini etkileyecek mi?

Ethereum EIP 4844 güncellemesine hazırlanıyor! Güncelleme işlem ücretlerini etkileyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Vakfı’ndan Tim Beiko, EIP 4844 ve diğer bazı tekliflerin bir sonraki uygulama aşamasına taşındığını belirtiyor. Güncellemeyle birlikte Ethereum işlem ücretleri 100 kat düşebileceği iddia edildi.

EIP 4844 veya Proto-danksharding, ana ağda Merge aktivasyonundan bu yana Ethereum (ETH) ağında en çok beklenen güncelleme oldu. Dün, Ethereum Core Developers, aktivasyonuna yönelik önemli bir adım attı.

EIP 4844 artık her zamankinden daha yakın!

Ethereum Foundation’dan Tim Beiko tarafından dün 24 Kasım 2022’de paylaşılan açıklamaya göre, EIP 4844’ün ve onun neslindeki diğer dört teklifin durumunu “Dahil Edilmek İçin Değerlendirildi” olarak değiştirmeye karar verdi.

Bu adım, geliştiricilerin bu teklifin uygulanmasını hızlandırma taahhüdünü vurguluyor. EIP 4844 veya Proto-danksharding, Ethereum’un toplama merkezli ölçeklendirme yol haritasının bir parçası oldu.

Güncelleme ayrıca veri süreçlerini kolaylaştırdığından, Proto-danksharding’in uygulanması, Ethereum (ETH) ana ağının verimini ilerletecek şekilde ayarlanmıştır. Bu arada, Ethereum (ETH) geliştiricileri, EIP 4844 uygulamasının kesin zaman çizelgesi hakkında bir anlaşmaya varmadı.

Ayrıca, PoS staking sözleşmesinde Ethereum’dan bir para çekme mekanizmasının etkinleştirilmesi yönünde çok önemli bir adım atıldı. Ethereum (ETH) geliştiricisi Marius van der Wijden, bir diğer önemli teklif olan EIP 4758’in yakında hayata geçirilebileceğini paylaştı. Bu nedenle, Bay van der Wijden, yeni dApp’lerin bu araca güvenmemesi gerektiği konusunda uyardı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin