Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?

Ethereum gözünü tüm zamanlar rekoruna dikti! ETH için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum bir kez daha 2018’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.432 dolara yaklaşıyor. Yazım sırasında Ethereum, bu ayın 10’unda kıramadığı 1.350 dolarlık direnci test etme girişiminde gibi görünüyor ve 1.230 dolardan işlem görüyor. Ethereum’un son düşüşü, Bitcoin’in 41 bin dolar seviyelerinden 31 bin dolarlık destek bölgesine düşmesinden kaynaklanıyordu.

Ethereum yatırımcıları güvenini koruyor

Ethereum’un 1.000 doların altında kalması kısa sürdü çünkü düşüş ETH yatırımcıları tarafından hızla satın alındı. Ethereum’un hızlı satın alınması, Crypterium analytics ekibinin, trade’ların özellikle ETH konusunda hevesli olduğu sonucuna varmasına neden oldu. Gözlemlerini şu şekilde açıkladılar:

Fiyatı kısa bir süre için 1.000 doların altına düşen ve hatta 900 dolara ulaşan Ethereum… Şu anda alıcılar daha aktif hale geldi ve fiyatı 1.000 doların üzerine geri taşıdı. Bu Ethereum için iyi bir an ve çok sayıda piyasa katılımcısının bu paraya inanmaya devam ettiğini gösteriyor.

“Fiyat 2.000 dolara yürüyebilir”

Ek olarak, Cryterium’daki analistler, Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması için 1.350 doların kırılması gerektiğine işaret ediyor. Ayrıca 8 Şubat’ta CME Ethereum vadeli işlemlerinin listelenmesinin, ETH’ye zirve yolunda ivme sağlayacağına işaret ettiler.

Ethereum’un önümüzdeki haftalarda yeni bir ATH kurabileceğine inanıyoruz. Büyüme, CME’nin Ethereum vadeli işlemlerini eklemeye söz verdiği Şubat ayı başına kadar devam edebilir. Bu durumda, fiyat oldukça uzun bir süre artabilir ve hatta 1.800 – 2.000 dolar aralığına ulaşabilir.

Zincir içi temellerle ilgili olarak, kripto borsaları şu anda Ethereum rezervlerinde düşük seviyede. Bu gerçek, Alex Saunders tarafından aşağıdaki tweet ile vurgulandı.

https://twitter.com/AlexSaundersAU/status/1349865093761122305

Kripto borsalarında depolanan Ethereum’un sert düşüşü, yatırımcıların önümüzdeki haftalarda ve aylarda kazanç beklentisiyle ETH’lerini çevrim dışı depolanmaya başlanmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle Ethereum, tüm zamanların en yüksek seviyesini belirleme yolunda oldukça iyi bir görüntü çiziyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin