Ethereum gözünü 1.000 dolara dikti! Altcoin sezonu başladı mı? - Bu altcoinler zirveye yürüyor
Ethereum gözünü 1.000 dolara dikti! Altcoin sezonu başladı mı? - Bu altcoinler zirveye yürüyor

Ethereum gözünü 1.000 dolara dikti! Altcoin sezonu başladı mı? – Bu altcoinler zirveye yürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH), Bitcoin’e (BTC) karşı kritik bir fiyat noktasını kırdı. Bugünkü hareketlenme, altcoinlerin büyük kazançlar görmek üzere olabileceğine işaret ediyor.

Ethereum, Bitcoin’e karşı da önemli kazançlar kaydediyor

Cointelegraph Markets, Coin360 ve TradingView’dan gelen veriler, ETH/BTC’nin 3 Ocak’ta sadece bir günlük mumda temel 0,026 seviyesini geçtiğini gösterdi.

Aralık ayı boyunca zayıf kaldıktan sonra, Ethereum 2021’in ilk birkaç gününde toparlandı. Pazar günkü performans çok daha büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Cointelegraph Markets analisti Michaël van de Poppe’nin geçen hafta belirttiği gibi, 0,026 BTC önemli bir kırılma noktası. Bu noktanın desteğe dönüşmesi, yükselişin yeniden dirilişinin “gücünü ve devamını” gösterebilir.

Hangi altcoinler zirveye yürüyor?

Poppe pazar günü Twitter takipçilerine “Ethereum, Polkadot, Cardano, Chainlink ve daha fazlasının tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırma zamanı.” dedi.

Şu anda ETH/USD dönüm noktası fiyat seviyelerine yaklaşıyor ve %21’lik günlük kazancın arkasında 1.000 doları hedefliyor. Paritenin en son dört rakamdan işlem görmesi Ocak 2018’de gerçekleşmişti.

Gemini borsasının kurucu ortağı ve girişimcisi Cameron Winklevoss, Twitter’da “ETH 2020’nin en iyi performans gösteren varlığı (%450 artışla) oldu ve hâlâ tüm zamanların en yüksek seviyesinin altında.” dedi.

Altcoin mevsimi başlamış olabilir

Altcoin mevsimi umuduyla ilk on altcoin Bitcoin’e karşı yaşam belirtileri gösteriyor.

Litecoin (LTC), en büyük kripto para birimine göre %18 artarken, Bitcoin Cash (BCH) %13,3 ve Cardano (ADA)% 9,7 tırmandı.

Ripple’a karşı açılan davayla mücadele eden XRP bile, BTC’ye karşı %3,5’lik günlük ilerleme ile yeniden ayağa kalkıyor. Bitcoin’in genel piyasa hakimiyeti ise %70’in üzerinde kalıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Bizi Takip Edin