Ethereum Google aramaları rekor kırıyor! ETH yatırımcılar panik halinde
Ethereum Google aramaları rekor kırıyor! ETH yatırımcılar panik halinde

Ethereum Google aramaları rekor kırıyor! ETH yatırımcılar panik halinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası şu anda bir darbe yaşıyor ve Ethereum bu durumdan en çok etkilenenler arasında bulunuyor. Kripto varlığı, 7 günde %15’e yakın bir kayıpla 24 saatlik bir süre içinde %5 oranında düştü. Bu düşüş, fiyatı yaklaşık 3.100 dolar seviyelerine kadar indirdi.

Bununla birlikte, daha da ilginç olan, insanların arama motorlarında ETH hakkında bilgi toplamaya olan ilgisindeki belirgin artış. Elde edilen bilgilere göre, Google’da “Ethereum sat” aramaları son 24 saatte neredeyse 10 kat arttı. Bu aramalardaki artış, kripto piyasasının Çin ve Hindistan’da yaklaşan yeni kripto düzenlemeleri konusunda endişeli olduğu bir zamanda meydana geliyor. Tesla ve Mozilla’nın son zamanlardaki kripto karşıtı duruşu, tüm pazarda hissedilen gelgitlere de katkıda bulundu.

Ayrıca, bu, Ethereum topluluğu, EIP-1559 teklifinin yaklaşmakta olan uygulamasını ve 2022 için planlanan ETH 2.0’a planlı yükseltmeyi beklerken geldi. “Ethereum sat” aramalarındaki artış, birçok insanın, fiyatların daha fazla düşmesi korkusuyla ETH varlıklarını tasfiye etmek istediğini gösteriyor.

“Ethereum neden düştü?”

Google aramaları, “Ethereum neden düştü?” için %2.000’in üzerinde bir artış olduğunu gösteriyor. Bu açıkça, henüz varlıklarından vazgeçmek istemeyen çok sayıda ETH sahibi olduğu gerçeğinin bir göstergesi. İlginç bir şekilde, aynı gün, “Bitcoin satmak” için yapılan aramalar %400 arttı ve bu da para çekme konusunda artan bir duyarlılığı gösteriyor. Şu anda BTC, 7 günde %11 düşüşle 41.911 dolar civarında işlem görüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin