Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi
Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi

Ethereum, gelecek yıl tüm zamanların en yüksek seviyesini görebilir… İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, haftalardır kripto gündeminden düşmüyor. Bununla birlikte, ikinci en büyük kripto para Ethereum da fark yaratıyor ve uzmanlara göre büyük bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl dijital para için ideal bir yıl olmadı. Ethereum, yıla 132 dolardan başladı. Günler sonra, kripto para, fiyatının 281 dolara yükseldiğini gören ve 300 dolara ulaşmaya çalışan ancak ralli sona erdiğinde kısa sürede düşen ve ardından bir düzeltme darbesiyle karşı karşıya kalan bir ralliye başladı.

Hızlı yükselen kripto para şu anda 723 dolardan işlem görüyor ve bu fiyat hala tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın olmasa da, neredeyse beş kat artarak, hızına bakılmaksızın bu başarıya doğru önemli bir yolculuğun sinyalini veriyor. Ethereum sadece 8 gün önce 600 dolar seviyesini koruyamadı, ancak şimdi yolunda görünüyor. Dijital para, uzmanların LTF ivmesi için kritik olduğuna inandıkları bir temel destek seviyesini (650 $) savunmayı başardı.

Ethereum, gelecek yıl tüm zamanların en yüksek seviyesini görebilir. Gelin nedenlerine beraber bakalım…

Ethereum could see a new all-time high next year and here’s why

Ethereum için yükseliş beklentileri

Kısa vadeli fiyat yörüngesi büyük ölçüde Bitcoin’in fiyat hareketine bağlı olsa da, bazı uzmanlar Bitcoin’in referans para olduğuna ve şu anda kripto para piyasasının kontrolünde olduğuna inanıyor, bu nedenle performansının bir aynası ethereum’un fiyatı için iyi olacak.

Ethereum’un vadeli primleri formda görünüyor ve raporlara göre, göstergesi 1 Aralık’ta 4,5 $ ‘a dokundu, bu rakam 3 aylık vadeli işlemlerin normal spot borsalara kıyasla 1,5 $ daha yüksek primle işlem görmesi kadar iyi bir rakam. Coin, 650 dolarlık destek seviyesinin yakınında sabitlendiğinde Ethereum’un göstergesi o zamandan beri 2,5 dolara düştü. Bununla birlikte, profesyonel tüccarlar, ETH’nin düşüşe bakılmaksızın minimum 1,5 $ ‘ın üzerinde tuttuğu için bir çeşit iyimserlik gösterdi.

Ethereum, yield farm, stake etme ve alıcılar veya yatırımcılar soğuk depoya kripto para göndermesi gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilecek fon çekme işlemlerinde bir artış gördü. ETH, Ağustos ayının ilk günlerinde üç ay süren güçlü bir net çıkış yaşadı ve birkaç kripto borsasından 4,3 milyon Ether çekildiğini gördü. Bununla birlikte, trend Kasım ayı ortasında durma noktasına geldi, bu da yatırımcıların zeminde durma ve kripto paranın kısa vadeli fiyat yörüngesine inanma istekliliğinin bir göstergesi olarak fiyatı 420 doları aştı.

Ethereum, kripto paraya ilgi ve iyimserlik artmaya devam ederken günlük işlem sayısında da bir artış gördü. Her gün büyüyen birçok temel token için hedef kitle olarak, ETH önümüzdeki aylarda daha büyük işlem gerçekleşmeleri görebilir. Günlük ETH işlemi sayısı, geçen yıldan bu yana 116,4 $ artışla şu anda 1.147 milyon seviyesinde bulunuyor.

Bir sonraki büyük artış hala kısmen Bitcoin’e bağlı olsa da, ETH’nin yerinde birçok gelişme var ve mevcut yükseliş doğası ile kripto para önümüzdeki aylarda şaşırtıcı rakamlar görebilir.

Zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin