Ethereum fiyatında umutlar tekrardan mı canlandı? Teknik göstergeler ne anlatıyor?
Ethereum fiyatında umutlar tekrardan mı canlandı? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

Ethereum fiyatında umutlar tekrardan mı canlandı? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) fiyat hareketi, bu hafta sadece iki işlem gününde %7 ile bazı güzel kazançlar sağladı. Bu üçüncü işlem günü, düşüş baskılarının arttığını görebilecek bir duyarlılık değişikliğine işaret ediyor. Bu haftadan elde edilen tüm kazanımların kaybolması ve ay için yeni diplerin test edilmesi riski var. Ayrıca, doların gücü devreye girerse, ayılar hafta sonuna kadar fiyatı 1.200 doların altına çekebilir.

ETH fiyatı kısa vadede hangi seviyeleri hedefliyor?

Ethereum fiyatı, duyarlılıkta değişimle bu sabahki işlem seansı sırasında %1 geri çekildi. Duyarlılıktaki değişim, Asya’da yaşanan jeopolitik gerilimlerden kaynaklanıyor. ETH fiyatı bu nedenle şimdilik %1 düştü ve 1.300 dolar seviyelerini tekrar ziyaret etmeye hazır görünüyor. 1.300 doların ardından 1.243 dolara ulaşmak ve ayıların fiyatı daha da dibe çekmesi uzak bir ihtimal değil. Bunun nedeni, Ethereum boğalarının hafta için yeni zirveler yapamaması ve bu da 1,243 dolarda yanlış bir sıçrama desteğine işaret edebilir. Bu seviye kırılırsa, fiyat hareketini desteklemek için yakındaki destek olarak aylık S1 destek seviyesi ile 1.100 dolar devreye giriyor.

ETH/USD Daily chart

Öte yandan, büyük bir pozitif katalizör devreye girmediği sürece, piyasaların küçük bir geri adım atması oldukça normal. Eğer öyleyse ve daha yükseliş katalizörü devreye giriyorsa, bunun tamamen kâr alma aşaması ve fiyat hareketinde daha fazla ilerlemeden önce küçük bir geri adım olmasını bekleyin.bununla birlikte, bir ralli gerçekleşebilir ve Cuma gününe kadar tekrar 1.400 dolara ulaşabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin