Ethereum fiyatında düşüş devam edecek mi? Teknik analiz
Ethereum fiyatında düşüş devam edecek mi? Teknik analiz

Ethereum fiyatında düşüş devam edecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) geçen hafta %20 oranında düşüş yaşadı. Ethereum durdu ve geçen hafta geri dönüş yapamadı. ETH 2.000 $ seviyesini geri kazanmada başarısız oldu. Ek olarak, Ethereum da 2.000 dolar seviyesine ulaşmayı başaramadı. Ayılar, ETH fiyatını aşağı çekmeye ve boğaları sabitlemeye çalışıyor. Sadece günlük grafikte, düşüş hareketinin devam edebileceğini gösteren yükselen bir kama formasyonu var. Boğalar, 1.700 ile 1.800 dolar seviyelerinin altına düşen bir düşüşü engellemek istiyor. Ethereum için RSI ayrıca, ayıların artık pazarın tepesinde olduğunu ima eden taban çizgisinin altına geriledi.

Elde edilen verilere göre ETH %21 ​​düştü. Yazım sırasında 1.571,25 dolardan işlem görüyor. ETH/USD paritesi düşmeye devam ederse, bir sonraki destek şimdi 1520 ile 1570 dolar aralığında kümeleniyor. Bu yeni destek çizgisi, 50 günlük hareketli ortalama çizgisi ile 100 günlük hareketli ortalama arasında yer alıyor.

ETH için bu destek kırılırsa Ethereum’u 1.280 dolar seviyesine kadar gerileyebilir. Yükseliş momentumunu sürdürmek için boğaların fiyatını 1.700 doların üzerinde tutması gerekiyor. Ethereum’un %21’lik düşüşü ayıların yükselen kamayı kırabildiğini kanıtlıyor, ayıların piyasaya girmesi için önemli bir sinyal.

Erken aşamada, Ethereum 1.900 dolar seviyesine yaklaşırken yukarı doğru bir ilerleme kaydederken, likidite seviyeleri 2.020 dolara yaklaşana kadar gerçekleşmeyebilecek bir likidasyon hakkında bir uyarı oluştu.

ETH geri çekilme için takip edilecek seviyeler

Ethereum fiyatı, düşmeden önce 12 Ağustos tarihinde 2.030 dolara ulaştı. Şimdi, ayılar 8 günlük ve 21 günlük hareketli ortalamaları aştı. Hafta sonu ETH fiyatı için bir geri çekilme gerçekleşebilir.

Öte yandan, piyasayı açık artırmayı seven başka bir olasılık ise 1571 dolar ve 1450 dolar seviyelerine geri çekilme olasılığı olduğunu öne sürüyor. Dahası, ETH için Hacim Profili Göstergesi, özellikle 1 saatlik zaman diliminde belirgin olan satış baskısının güçlenmesiyle düşüş hareketini doğruluyor. Boğalar 2030 dolar seviyesini tekrar ziyaret edebilirse, ETH düşüş eğilimini geçersiz kılacak. Bununla birlikte, geri çekilme hedefinin maksimum 1.984 dolar seviyesi olabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin