Kripto balinası, Ethereum fiyatlanmasınlar çılgın alımlar yaptı

Ethereum fiyatında bu engel kritik olabilir, işte nedenleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünya çapındaki kripto piyasa değeri, önceki gün %0,50’nin üzerinde bir artışla 1,01 trilyon dolara yükseldi. Yeni ay başlangıcını ise 1,023 trilyon dolar olarak yaptı.

DeFi’deki toplam hacim 4.01 milyar dolardı ve kripto pazarındaki toplam 24 saatlik hacmin %4,50’sini oluşturdu. Tüm stabilcoin hacmi, kripto pazarının toplam 24 saatlik hacminin %92’sini oluşturan 81.34 milyar dolar.

Genel olarak piyasa, ABD Merkez Bankası’nın bu haftaki para politikası ve oran kararı öncesinde alım satım riskiyle karşı karşıya. Tüm bunlar yaşanırken gözler altcoinlerin lideri olan Ethereum’a çevrildi.

Bitcoin ve Ethereum fiyatı haftalık/günlük karşılaştırma
Bitcoin ve Ethereum fiyatı haftalık/günlük karşılaştırma

Ethereum fiyatı, geçtiğimiz hafta Bitcoin’den daha iyi bir performans göstermişti. Hatta haftalık kıyaslamada artış oranını büyük ölçüde BTC’nin üzerinde gerçekleştirmişti. Yatırımcılar Ether için şimdi ne beklemeli?

Ethereum fiyatı için kritik bölgeler

ETH/USD paritesi 1.550$ bölgesinin oldukça üzerinde teklif vermeye devam etti. ETH, 1.625 dolarlık direnç bölgesini aşarsa yeni bir artışa başlayabilir. Ethereum fiyatı, 1,665 dolar seviyesinin yakınında kısa vadeli bir tepe oluşturduktan sonra aşağı yönlü bir düzeltme başlattı. ETH, 1.620 dolar ve 1.600 dolar seviyelerinin altına düştü.

Ethereum Aylık Grafik
Ethereum Aylık Grafik

Ana dalganın %50 Fib geri çekilme seviyesinin altında 1.485 dolardan 1.665 dolara doğru bir hareket oldu. 

Ethereum fiyatı, 1.580 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın bile altına geriledi. Ancak boğalar 1.550 dolarlık destek bölgesinin yakınında aktif olarak kaldı ve bu bölgeyi tuttu.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD ETH/USD için MACD şimdi düşüş bölgesinde ivme kaybediyor.
  • Saatlik RSI ETH/USD için RSI şimdi 50 seviyesinin üzerinde.
  • Ana Destek Seviyesi – 1.550$
  • Ana Direnç Seviyesi – 1.625$

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin