Ethereum fiyatı, son 5 ayın seviyesini kırdı…

Ethereum fiyatı yükselmek için zemin mi arıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatında devam eden toparlanma, daha yüksek direnç seviyelerini düşürmeye ve kaybettiği zemini yeniden kazanmaya istekli. Altcoin yakın zamanda 1500 dolarlık psikolojik seviyeyi aştı.

Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında, Ethereum fiyatı iyi bir yükselme gösterdi.

1400 ile 1250 dolar arasında sıkışıp kalan ve burada konsolidasyon yaşayan Ether, kurtulmayı başardı. Son sekiz gün içinde altcoin %23,5 değer kazandı ve şu anki fiyatı olan 1550 dolara ulaştı.

Ek olarak, günlük teknik tablo, yuvarlanan bir dip formasyonunun oluşumunu gösteriyor. Bu yükseliş paterni genellikle piyasanın dibinde görülür ve ETH fiyatındaki sürekli satın alma baskısını artırabilir.

Ethereum fiyatı, gözünü yükseğe dikti 

Ethereum fiyatı yakın zamanda 1.500 dolarlık yatay bir seviyeyi aştı ve kurtarma döngüsünü ileriye götürmek için daha yüksek destek sunuyor. Günlük mum, talep baskısının daha yüksek seviyelerde devam ettiğini gösteriyor. 

Yukarıda bahsedilen modelin boyun çizgisi direncini vurmak için fiyatları %16,8 yükseğe çıkarmalıdır. Bu modelden bir yükseliş kırılması, satın alma momentumunu hızlandıracak ve daha fazla toparlanmayı destekleyecektir.

Bununla birlikte, potansiyel toparlanma 1650 dolar ve 1780 dolar seviyesinde engellerle karşılaşabilir.

Ethereum 7 Günlük Grafik
Ethereum 7 Günlük Grafik

Teknik gösterge

EMA’lar : Ethereum fiyatındaki son toparlanma, 100 günlük EMA eğimini yeniden kazandı. Bu kırılan direnç geçerli bir desteğe dönüştü ve madeni para alıcılarının 1500 doların üzerinde kalmasına yardımcı oldu. Öte yandan, 1780 dolar civarında hareket eden 200 günlük EMA, alıcılara karşı ek bir engel oluşturuyor.

Göreceli güç endeksi: Yükselen RSI eğimi, aşırı alım bölgesine sıçradı ve bu da madeni para fiyatının kısa sürede çok hızlı arttığını gösteriyor. Bu nedenle, daha fazla büyümeden önce 1500$’ın üzerinde daha uzun bir düzeltme veya konsolidasyon bekleniyor.

Ethereum gün içi fiyat seviyeleri

  • Spot fiyat: 1550$
  • Trend: Boğa
  • Volatilite: Düşük
  • Direnç seviyesi – 1650$ ve 1780$
  • Destek seviyesi – 1500$ ve 1400$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin