Etheruem fiyatı yükselişi sürdürüyor! Kritik direnci kırarsa işte yeni hedef
Etheruem fiyatı yükselişi sürdürüyor! Kritik direnci kırarsa işte yeni hedef

Ethereum fiyatı yükselişi sürdürüyor! ETH kritik direnci kırarsa işte yeni hedef

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük altcoin Ethereum (ETH) fiyatı bu hafta önemli kazançlar elde etti. ETH fiyatı haftayı yukarı yönlü bir ivmeyle kapatıyor. ETH grafiğinde 1000 dolarlık dip destek seviyesinden yükselmesiyle birlikte art arda dört yeşil mum oluştu. Bunun sonucunda 1280 dolarlık direnci kırdı. Sıradaki aşama ilgilenen alıcılara bir giriş fırsatı sunabilir.

Ethereum için anahtar noktalar:

  • Altcoin fiyatı için 1280 dolarlık kırılma, ETH fiyatında %14,5’lik bir artış öngörüyor.
  • Olası yeniden test aşamasında, 1280 doların altında kapanan bir günlük mum çubuğu yükseliş tezini geçersiz kılabilir.
  • Ethereum’daki gün içi işlem hacmi 17,8 Milyar dolarken bu da %8,6’lık bir kazanç anlamına geliyor.

ETH/USDT Chart

ETH fiyatı sabit bir aralıkta haftalarca sıkışıp kaldıktan sonra keskin bir yükselişe hazırlanıyor olabilir. ETH 13 Haziran tarihinde benzer bir şekilde %7,25 arttı ve bu, hafta boyunca %22,46’lık bir fiyat artışı için bir boğa koşusunun başlamasına neden olmuştu. Şimdi ise artan talep, 1280 dolarlık genel direncin kırılmasına neden olabilir.

Bununla birlikte, ETH fiyatları, 20 günlük SMA’yı kırdıktan sonra 50 günlük SMA’da durarak uzun bir fitil mumunun oluşmasına neden oluyor. Günlük mumda gözlemlenen satış, fiyatın kırılan 1280 dolar direnç seviyesini geçmişte olduğu gibi test etme olasılığını arttırıyor.

Ek olarak ETH fiyatı önemli bir aşama olan direnç trend çizgisinin etkisi altına giriyor. Bu nedenle, 1280 dolardan tekrar test sonrası geri dönüş direnç trend çizgisini aşarsa, ETH yatırımcıları bir sonraki yatay 1536 dolara kadar yükselebilir.  Aksi bir durumda, kırılma direncinin altındaki bir düşüş, daha fazla devam etmesine ve 1000 dolarlık destek seviyesine düşmesine neden olabilir.

ETH için teknik göstergeler

Son konsolidasyon sırasında, VI+ ve VI- eğimleri, piyasa katılımcıları arasında belirsizliği yansıtan çoklu geçişler gösterdi. Bununla birlikte, son direnç kırılmasıyla birlikte, pozitif hizalanmış çizgiler arasındaki genişleyen boşluk, güçlü yükseliş momentumunu yansıtıyor.

ADX göstergesi: Kripto paranın menzile bağlı rallisinin ilk zamanlarından bu yana, ADX eğimi sürekli olarak düşüyor ve düşüş momentumundaki zayıflığı gösteriyor. Ayrıca, satıcılar bu konudaki kontrolünü kaybettikçe alıcılar istikrarlı bir toparlanma sağlayabilir.

  • Direnç seviyesi:1300 dolar ve 1400 dolar
  • Destek seviyesi: 1000 dolar ve 880 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin