Ethereum cüzdanları harekete geçti: Ciddi oranda ETH borsaya transfer ediliyor
Ethereum cüzdanları harekete geçti: Ciddi oranda ETH borsaya transfer ediliyor

Ethereum fiyatı yükselirken ETH balinaları alım yapmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları Ağustos ayından bu yana alım yapmaya devam ediyor. Son olarak mayıs ayından bu yana ilk defa 4.000 dolara çıkan fiyata rağmen balinalar alım yapmayı sürdürüyor.

Santiment verilerine göre 1 ile 10 milyon arasında ETH tutan balinalar son üç ay içersinden yüklü miktarda alım gerçekleştirdiler. Bu süre zarfında, Ethereum arzının %13,9’unu satın aldılar ve Ether fiyatı 4.200 doalra yükselirken Mayıs ayının zirvesine çok yakın.

 

Santiment bu ay yayınladığı bir gönderide borsa dışı ve borsa dışı kripto balinalarının ve onların ETH varlıklarının oranının beşte birini oluşturduklarını söylemişti. Kripto balinaları artık borsa dışı cüzdanlarda, diğer balinaların borsa adreslerinde tuttuklarından beş kat daha fazla Ethereum bulunduruyor. Eskinin ETH varlıkları, kripto borsalarına dayalı adreslerde yer alan 4.6 milyon ETH’ye kıyasla şu anda toplam 22.91 milyon Ethereum’a yükseldi.

Ayrıca, Temmuz ayında, ilk 10 Ethereum adresi yüklü miktarda ETH alımı gerçekleştirdi ve tüm Ethereum varlığının %20,58’ini ellerinde bulunduruyorlar.

Yatırımcılar uzun vadeli depolama için Ether’i soğuk cüzdanlara çekerken, ETH arzıda önemli oranda düşüyor. Ethereum fiyatının yükselişinde etkili nedenlerden biri olabilir.

ETH 12 mayıs tarihinde yayınladığı zirvesine çok yakın. Mayıs ayındaki yükselişten sonra ETH iki kez 1.780 dolara (Haziran ve Temmuz aylarında) düştü. Ağustos ayının başlarında, EIP-1559 güncellemesinin ardından fiyatını 3.000 dolar seviyesine taşıdı.

Geçen haftanın sonunda, Ethereum 4.000 dolarlık çizgiyi toparladı ve dün, Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 66.930 dolara ulaşmasının ardından ETH fiyatı da 4.239 dolara kadar yükseldi.

EIP-1559 yükseltmesiyle birlikte, ETH ücretleri için Ethereum için bir yakma mekanizması kullanıma sunuldu. O zamandan beri, büyük miktarlarda Ether yakımı gerçekleşti. Bu güncelleme deflasyonist bir yapının oluşmasına olanak sağladı. Güncellemeden sonra11 500.000’den fazla ETH yok edildi. Son 30 gün içinde yaklaşık 824 milyon dolar değerinde Ethereum ücreti yakıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin