Onca olumlu şeye rağmen Ethereum fiyatı için kırmızı alarm!!!

Ethereum fiyatı yeni mi düzeltmeye başladı? İşte takip edilmesi gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı, düşüş momentumunu gösterdiği içi geri çekilmeyi sürdürüyor. Fiyat, 1.915 dolardan 1.850 dolara uzanan çok dar bir işlem aralığında hareket etti. Piyasa yapısı, şu an dar bir aralıkta varlıkların sıkışmasına neden oluyor. Ağustos ayının başından bu yana kademeli yükseliş sonrasında düzeltme elbette kaçınılmaz oldu.

Diğer yandan Ethereum fiyatı, 1.000$’ın en düşük seviyelerinden yaklaşık %45’lik iyi bir yükselişin ardından düzeltici bir geri çekilmeyi destekliyor.

ETH, Cumartesi günü çok önemli 2.000 dolar bölgesini test etti. Test işlemi gerçekleştikten sonra bir konsolidasyon döneminin oluştu. Burada 1.900$ işaretinden geri çekildi. Ancak küçük mum çubuğunun oluşumu, piyasanın tersine dönmeyi tercih etmediğini, bunun yerine sağlıklı bir düzeltme olarak alınabileceğini gösteriyor.

Ethereum fiyatında gün içi yaşanan süreç

Haber esnasında  ETH/USD, gün içinde %1,13 düşüşle işlem görüyor. Bitcoin’in kararsız kalması altcoin’lerin lideri ve diğer varlıkları etkiledi. 1.900 dolara yakın bölgede olsa da ilerleme oldukça kıt sürüyor. 

CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi %17,34 azalarak 15,88 milyar dolarda kaldı. Düşen hacimlerle birlikte fiyat düşüşü, aşağı yönlü momentumun zayıflamasının bir işareti olabilir.

Ethereum fiyatı bir konsolidasyon aşamasında

Şu anda fiyat, 1.850-1870$’lık kritik destek bölgesinin yakınında tutuluyor. Eğer boğalar günlük bazda seviyeyi tutamazsa kapılar daha düşük seviyeler için açık olacak. Boğaların, desteği başarıyla direnç bölgesine çevirmek için daha fazla satın alma katılımına ihtiyacı var.

1.850 doların altında bir günlük kapanış, 1.759 dolardan 100 günlük üstel hareketli ortalamaya düşebilir.

Öte yandan, satın alma siparişlerindeki bir artış, daha yüksek bir yörüngeye geri dönebilir. 1.900 doların üzerinde bir şamdan, boğaların kontrolü ele geçirdiğinin bir işareti olabilir.

Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) göstergesi, histogramın yeşil renginde görülebileceği gibi şu anda yükselişte. Ayrıca, osilatör, histogramın üst kısımları tarafından ifade edildiği gibi önceki yükseliş momentumunu işaret eder.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin