200 dolar düşen Ethereum ralli öncesi son çıkışta mı?
200 dolar düşen Ethereum ralli öncesi son çıkışta mı?

Ethereum fiyatı yakında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir mi? İşte gerekçeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm gözler Bitcoin üzerinde olsa da, analistlere göre, en büyük ikinci kripto para, Ethereum ‘un tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarabilecek olan 600 dolarlık boşluğu geri kazanma durumu var.

Ethereum, Pazar gününü son beş günün en yüksek seviyesi olan 590 dolardan kapattı. Analistler yeni bir konsolidasyon aşamasının ancak 600 $ ‘a geçildiğinde kırılacağını öngördü.

Bir dizi zincir içi faktör, Ethereum’un fiyatındaki artışı destekliyor. Cointelegraph’ın bildirdiğine göre ilk olarak, Ethereum blok zincirindeki işlemlerin ve transferlerin büyümesinde önemli bir artış oldu. Grafik, işlem büyümesinin (ve düşüşün) fiyatla ilişkili olduğunu gösterdi.

Cointelegraph ayrıca ETH’lerini kripto para borsalarından çeken kişi sayısındaki artışa dikkat çekti. Bu, sadece soğuk depoya transfer olan insanlara değil, aynı zamanda ETH’yi stake etme ve yield-farm platformlarına koymak için transfer olanlara da bağlanabilir. Ethereum’un da 2.0’a geçtiği göz önünde bulundurulmalı ve bunu başlatmak için, bir dizi kişi ve kuruluş ağı güvence altına almak için toplam 1,4 milyon ETH’yi yatırdı.

Ethereum, 30 Kasım’da 616 dolardan 2020’nin en yüksek seviyesine ulaştı. Ertesi gün 620 dolardan daha yüksek bir fiyata ulaştı, ancak 584 dolardan kapadı. O zamandan beri fiyatta bir düşüş oldu, ancak teknik göstergeler normalleşiyor gibi görünüyordu. Göreceli Güç Göstergesi (RSI) şu anda 60’ın altında, MACD ise tekrar yükseliş bölgesini geçiyor gibi görünüyor.

Yeni bir yükseliş başlatmak için yeni katalizör ise, bir grafiğin hacimlerin toparlanmasını gösteren spot borsalardaki mevcut ETH hacimleri.

ETH opsiyonları pazarındaki opsiyon satım/alım oranı, başka bir piyasa duyarlılığı göstergesi anlamına geliyor. Şu anda 0,70’lik bir alım-satım oranı var. Bu, satım opsiyonlarına olan açık pozisyonlarının yükseliş opsiyonlarına göre % 30 daha zayıf olduğunu gösteriyor.

Tüm bunlar, Ether’in kırması gereken en önemli engel olarak 600 doları işaret ediyor.  NewsBTC.com’a göre 578 dolar ve 580 dolar seviyelerinde güçlü destek var. 600 $ ‘a dönüş için önce 592 $’ lık küçük direnç ihlal edilmeli gibi gözüküyor.

ibtimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin