Ünlü analist yanıtladı; Ethereum fiyatı nereye gidiyor?
Ünlü analist yanıtladı; Ethereum fiyatı nereye gidiyor?

Ünlü analist yanıtladı; Ethereum fiyatı nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) fiyatı geçen hafta yükselişe geçti ve ABD FED faiz artırımına rağmen 1774 dolar seviyesine kadar yükseliş kaydetti. ETH fiyatı, temellerin güçlü kalmasıyla yana doğru hareket ederken, kripto uzmanı Raoul Pal, Ethereum rallisinin 2000 dolar seviyesine kadar devam edeceğini öngörüyor.

Raoul Pal’ın Ethereum beklentisi

Yatırım stratejisti ve makroekonomi uzmanı Raoul Pal, 1 Ağustos’taki bir tweet’te kriptonun diğer varlıklardan daha iyi performans göstereceğini iddia ediyor. Özellikle Ethereum (ETH), ağ faaliyetlerindeki artışın etkisiyle BTC’den daha güçlü olduğunu söylüyor.

Genel kanaat, piyasaların kötü makro koşullar nedeniyle düşük seviyeleri tekrar test edebileceği yönünde. Aslında kripto paralara yatırım yapan kişiler kripto yatırımlarının bir kısmını nakde çevirmişlerdi. Raoul Pal, riskten korunma fonları, perakende, kurumlar ve aile ofislerinin kripto konusunda zayıf olduğunu belirtti.

Ethereum (ETH) Price Trend

Ethereum’un (ETH) 1500 dolarlık psikolojik seviyenin üzerinde güçlü kalması ve daha da yükselmesi bekleniyor. Hedge fonları şimdiden Ethereum’a fon dökmeye başladı ve ETH’nin 1800 doları kırması ve 2000 dolarlık psikolojik seviyeye ulaşması için satın alma çağrıları yaptı.

Global M2 and Crypto Market Cap

ETH fiyatının 1800 dolara çıkmasıyla muhtemelen kurumsal yatırımcıların ilgisini çekecek. Birleştirme öncesinde veya sonrasında 2200-2300 dolar gibi yüksek bir artış beklenebilir. Daha sonra, makro faktörlere bağlı olarak, Birleşme sonrası keskin bir düzeltme ve tekrar bir fiyat pompası görülebilir.

Raoul Pal, “burada makro anahtardır” diyor ve şunları ekliyor.

“Para arzının bir ölçüsü olan Global M2, G2 geliştikçe kripto piyasasındaki likidite artacaktır. Gerçekten de, yükselen ISM 16 aylık öncüsü ISM İmalat Endeksi, 2022’nin ikinci yarısında artan kripto fiyatlarına işaret ediyor.”

ETH fiyatı nereye gidiyor?

Kurucu ortak Vitalik Buterin’in “Birleştirme henüz fiyatlanmadı” dediği gibi, birleşmenin Ethereum fiyatı için önemli olması bekleniyor. Ancak Raoul Pal, son 3 yılın tamamen ETH ile ilgili olduğuna inanıyor. Ayrıca, üstün mevcut ağ etkileri ve ağ etkinliği nedeniyle ETH’nin, Bitcoin’den daha üstün olduğunu düşünüyor. Bu arada, Bitcoin’in (BTC) fiyatı, şu anda 23.304 dolardan işlem gören fiyatla Nasdaq 100’den daha iyi performans gösterdi.

“Elbette, diğer tokenler ETH’den daha iyi performans gösterecek ancak benim görüşüme göre kripto genel olarak diğer tüm varlıklardan daha iyi performans gösterecek. Uzun vade bellidir.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin