Ethereum neden düştü?
Ethereum neden düştü?

Ethereum fiyatı neden çöktü? Sebep piyasa genelinden farklı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatındaki son düşüş, kripto para borsalarına ETH girişinin artmasıyla körüklendi. Uzmanlar, Ethereum’un fiyatındaki düşüş için NFT pazar yeri OpenSea’den doğrudan transferleri suçlamaya başladı.

Ethereum girişi satış baskısını artırıyor

Son iki hafta boyunca, eşler arası bir NFT pazarı olan OpenSea’den ayrılan Ethereum hacmi tutarlı bir şekilde arttı. 21.000 Ethereum doğrudan OpenSea cüzdanlarından Coinbase’e aktarıldı.

NFT’lerin satışı arttıkça, telif ücretlerinde ve OpenSea’den doğrudan transferlerde bir artış görüldü. NFT pazarının meteorik yükselişi, Coinbase gibi borsalara Ethereum akışını artırabilir.

35.300 Ethereum dağıtıldı

OpenSea’den telif ücreti olarak NFT yayıncılarına ek 35.300 Ethereum dağıtıldı. Çinli bir gazeteci ve kripto savunucusu olan Colin Wu, Ethereum’un OpenSea’den Coinbase’e akışındaki artışın satış baskısındaki artışı körüklediğine inanıyor.

Tarihsel olarak satış baskısındaki bir artış, altcoin’de bir fiyat düşüşünü tetikler.

Analistler, Ethereum için net çıkışın 2021 için nispeten yüksek olduğunu kaydetti. Geçen ay, Ethereum’un net girişi arttı.

Büyük çöküşün sebebi NFT ve OpenSea olabilir!

Takma adıyla anılan bir kripto para birimi analisti olan @IAmCryptoWolf, Ethereum fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin fiyatındaki 2.300 dolarlık bir sıçramanın güçlü bir direnç olarak hareket edebileceğini tahmin etti.

https://twitter.com/IamCryptoWolf/status/1485372738625810432?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1485372738625810432%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fxstreet.com%2Fcryptocurrencies%2Fnews%2Fexperts-blame-opensea-and-nft-issuers-for-ethereum-price-crash-202201241211

FXStreet analistleri, Ethereum fiyatının 2.400 doları hedefleyebileceğini ve satışların derinleşebileceğini tahmin ediyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin