Ethereum fiyatı ne zaman toparlanacak? Yükseliş tarihi belli mi?
Ethereum fiyatı ne zaman toparlanacak? Yükseliş tarihi belli mi?

Ethereum fiyatı ne zaman toparlanacak? Yükseliş tarihi belli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birçok yatırımcı, Ethereum The Merge güncellemesinin tokenin değerinde bir artışa yol açacağına inanıyordu, ancak beklenenin aksine Ethereum fiyatı düşüş eğilimine girdi. Şu anda yatırımcılar Ethereum fiyatının önümüzdeki dönemde izleyeceği yolu sorguluyor.

Yeni ETH PoS tokeni, analistlerin düşündüğünün aksine, o zamandan beri fiyat düşüşleri yaşadı. Ethereum tokenini tutan cüzdan sayısındaki artışa rağmen fiyat düşüşü gerçekleşti. Raporlara göre, PoW’dan PoS’a başarılı geçişten bu yana, 1000 ETH tokeni tutan 500’den fazla yeni Ethereum adresi oldu.

Artan talebin ardından Ethereum toparlanabilir mi?

PoW’dan PoS’a başarılı geçiş, kripto ve Ethereum tarihinde sabırsızlıkla beklenen bir andı. Pek çoğu, tokenin kripto meraklılarından daha fazla ilgi gördüğünü görebilecek çevre dostu değişiklik konusunda heyecanlandı. Sonuç olarak, birkaç analist, Birleştirme öncesinde ETH’yi stokladı ve dijital varlığın fiyatının bundan sonra artacağını tahmin etti.

Bununla birlikte, Birleştirmenin başarısına rağmen, Ethereum tokeni, son iki ay içinde en düşük fiyatı olan 1285 dolardan işlem görerek daha düşük fiyatlar kaydetmeye devam etti. Birçok ETH sahibi, Birleşme öncesinde ve sonrasında kripto para birimine yönelik artan talebe rağmen fiyatların neden düşmeye devam ettiğini merak ediyor.

Genellikle, bir kripto projesindeki büyük değişikliklerin, başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra fiyatların yükseldiği biliniyor, ancak senaryo bu yıl ETH kripto para birimi için farklı oldu. ETH fiyat grafiği analizi, mevcut satış baskısının üstesinden gelmek için 1600 doları geçmesi gerekebileceğini gösteriyor.

Birleşme sonrası ETH tokenlerini tutan adreslerdeki artışın işaret ettiği talep artışının yanı sıra, ETH fiyat grafiği analizi nispeten güçlü bir satış sinyali gösteriyor. ETH, 1800 dolar civarında bir reddedilme ile karşı karşıya kaldıktan sonra, fiyat şu anda token için önemli bir destek seviyesi olarak görülen 1300 doların altına düştü.

Ethereum ne kadar sürede iyileşebilir?

Birkaç olumlu analiz, token fiyatının yükseliş ivmesine devam edeceğini gösterdiğinden, Ethereum tokeni yakında toparlanmaya hazırlanıyor. ETH tokenlerine yönelik artan talep ortada ve bu talep Ethereum toparlanmasını hızlandıracak gibi görünüyor.

Grafik analizi, ETH’nin yükseliş eğilimine devam etmesi için 1800 doları aşması gerektiğini gösteriyor. Şu anda tanık olunan satış baskısındaki ani bir düşüşün ardından fiyat daha da yükselebilir.

Piyasa iyimser ve piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH tokeninin direnç seviyesini kırar kırmaz fiyat artışları kaydetmesi bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin