Trader, Ethereum rallisi öncesinde Bitcoin’e dikkat çekti…

Ethereum fiyatı mücadele ederken, boğalar 1.700 dolara çıkabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fed faiz artışından elde edilen satışların ardından, Bitcoin ve Ethereum fiyatı bugün nispeten yeşilde kaldı. Piyasanın iki lideri ise yüksek zeminleri sürdürmeye çalışıyor.

Ethereum (ETH), boğaların satışları sürdürmeye çalıştığı yaklaşık 1.500 dolarlık kilit desteğine geri dönmeden önce bir şey denedi. Burada boğalar fiyatı 1.260 dolardan 1.650 dolara yükselirken inanılmaz bir fiyat hareketi gösterdi. 

Kripto piyasası, Bitcoin’in (BTC) büyük çekiş göstermesi, piyasayı toplaması ve sürüklemesi ile tüm varlıklarda biraz rahatlama yaşadı. Kripto piyasasında çok fazla belirsizlik olduğu için çoğu trader ve yatırımcı bu sefer daha temkinli davrandı.

Ethereum fiyatı ve analizi

Fed faiz artışı nedeniyle ani satışlara rağmen, Ethereum fiyatı 4 saatlik zaman diliminde bayrak desenini korudu. Fiyat şu anda aşağı yönlü bir sarmalda olsa da, bu model tamamlandıktan sonra sonunda bir yükseliş rallisine yol açacaktır.

Ethereum fiyatı için Havai trend çizgisinden bir yükseliş kırılması, geri çekilme aşamasının sona erdiğinin sinyalini verecektir. Bu nedenle, düzeltme sonrası yükseliş rallisini ilk önce 1.700 sonrasında ise 1.800 dolara itebilir.

ETH/USD günlük ve haftalık analizi

Günlük zaman diliminde, boğalar fiyatı ana destek bölgesinin üzerinde 1.470 dolarda tutmaya çalışıyor. Ethereum fiyatı satıcılardan uzak tutmak için güçlü bir destek oluştururken ETH fiyatı güçlü olmaya devam ediyor.

ETH şu anda, reddedilmeden önce bu bölgeden birkaç kez 1.650 $’a kadar yükseldikten sonra günlük zaman dilimindeki temel desteğinin hemen üzerinde 1.540 $’da işlem görüyor.

  • ETH fiyatı için günlük direnç – 1,640 dolar.
  • ETH fiyatı için günlük destek – 1.430 dolar.

Ethereum fiyatı harika bir seyir izledi, birçok kişi tarafından beklendiği gibi 1.600 doları geçerek göz doldurdu. Fakat sonrasında 1.700 $’ lık bir bölgeye yükselirken bir gerileme ile karşı karşıya kaldı. 1.500 doların üzerindeki haftalık kapanışından sonra, ETH fiyatı 1.640 dolara yükseldi.

ETH fiyatı, bu bölgeyi satıcılardan korumaya kararlı, önemli destek formunun 1.500 doların üzerinde güçlü bir görünüm sürdürdü.

  • ETH fiyatı için haftalık direnç – 1.640 dolar.
  • ETH fiyatı için haftalık destek – 1.500, 1.470 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin