Ethereum fiyatı kritik dirençle karşı karşıya! Beklenen yükseliş geliyor mu?
Ethereum fiyatı kritik dirençle karşı karşıya! Beklenen yükseliş geliyor mu?

Ethereum fiyatı kritik dirençle karşı karşıya! Beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) fiyat toparlanması 1730 dolarlık dirençte durdu. Daha sonra 1600 dolarlık destekle küçük bir konsolidasyon oluşturdu. Ek olarak, momentum göstergesindeki (RSI) düşüş eğilimi, ayıların kontrolü alıcılardan zorla alabileceğini gösteriyor.

ETH fiyatı, yuvarlanan dip formasyonunun etkisi altında %10’luk bir artış daha hedefliyor. Ayrıca 1600 doların altında kapanış yapan günlük mum, yükseliş tezini geçersiz kılabilir. Ethereum’daki gün içi işlem hacmi 10,74 Milyar Dolar, bu da %24,5’lik bir kayıp anlamına geliyor.

Ethereum fiyatı için takip edilecek seviyeler

ETH fiyatı için 1000 dolarlık psikolojik destek, önceki düşüş trendini yumuşattı diyebiliriz. Bu yükseliş eğilimine yanıt olarak, altcoin bir ay içinde %67,8 arttı ve 1730 dolarlık arz bölgesine ulaştı.

Bugün, ETH fiyatı şu anda 1700 dolar seviyesinde işlem görüyor ve 1730 dolarlık kırılmaya yaklaşıyor. Satın alma baskısı devam ederse ETH bir kez daha direnci test edecek. Bu dirençten bir yükseliş kırılması, hakim toparlanmanın devam ettiğinin sinyalini verecektir. Ortaya çıkan ralli, ETH fiyatını %10 artışla 1900 dolar işaretine çıkarmalı. Ancak, geçen hafta sonu bu dirençte gözlenen uzun süreli ret mumları ve aynı seviyede 100 günlük EMA’nın varlığı zorlu bir bariyer oluşturuyor. Bu nedenle, alıcıların bu 1730 doları aşmak için güçlü bir yükseliş momentumuna ihtiyacı var. Bu nedenle, alıcılar bunu başaramazsa, 20 günlük EMA’nın altında olası bir geri dönüş ve kırılma Ethereum (ETH) fiyatında önemli bir düzeltmeye kadar sürükleyebilir.

Teknik göstergeler:

RSI: Günlük RSI eğimi, fiyat hareketindeki son yükselişle ilgili olarak daha da düştü.

EMA’lar: 20 ila 100 günlük EMA arasında gidip gelen ETH fiyatı dar bir aralık oluşturuyor.

Direnç seviyesi: 1730 dolar ve 1900 dolar

Destek seviyeleri: 1600 dolar ve 1400 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin