Onca olumlu şeye rağmen Ethereum fiyatı için kırmızı alarm!!!

Ethereum fiyatı kan banyosundaki piyasadan kurtulabilecek mi, yoksa düşüş daha fazla mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı piyasaya ayak uydurmak zorunda kaldı. Son iki günde yaşanan geri çekilme fırtınası altcoin’lerin liderini de vurmuş oldu. Bitcoin’in anlık bin dolar ve üstünde kayıp görmesi pek çok varlığı sarstı. Yatırımcılar ise Ethereum’dan daha fazla umutlu.

Ethereum Merge öncesi 2.000 dolar üzerinde kalıcı durması fiyatında daha yüksek performansı gösterebilir. Ancak piyasanın beklenti yönü aşağıda kalma devam ederse fiyat düşüş tetikleyecektir.

Ethereum fiyatı aşağıya doğru gidecek mi?

ETH/USD paritesinde seansın yoğun satışını takiben yaralandı. Şu anda yararları saran Etherum fiyatı 1.650$ seviyesinin üstünde kalmak için çabalıyor. Ancak yaklaşık olarak 20 dolarlık bir aşağıda fiyatlanma var.

Haftalık grafikte, Ethereum fiyat analizi düşüş momentumunu gösteriyor. ETH’nin fiyatı Mart 2021’de sona eren haftada ilk kez 2.100 doların üzerinde kapattı. Bu nokta önemliydi. Ancak yarın haftalık kapanışın yapacağı konum oldukça kritik.

Mayıs 2022’de bir yıldan fazla olan 2.000$’lık desteği kırması olumlu karşılandı. Diğer yandan Ether yıllık grafikte tüm zamanların en düşük seviyesi olan 898 doları test etmişti.

Ethereum için 2.000 dolar kritik

Geçen hafta, Ethereum fiyatı sonunda 2.000$ seviyesini tekrar test etti. Ancak bu seviyenin üzerine çıkamadı. ETH, seviyenin yakınında ağır satış baskısı ile karşı karşıya kalması fiyatı götüremedi.

Fiyat, 20 günlük üstel hareketli ortalamanın yakınında yukarı yönlü bir engelle karşı karşıya. Bu hafta için acil direnç görevi görecek olan %38,6 Fibonacci düzeltmesi ile dikkat çekiyor.

Günlük grafikte ETH, daha geniş bir zayıflığı gösteren bir “Yükselen Kama” modelinin oluşumunu gösterdi.

8 Ağustos’ta, Ethereum fiyatı yükseliş “Cup&Handle” formasyonunun kırılmasını sağladı. Bu da 1.730 dolardan 2.030 dolara yükselmeye ateşledi.

Son olarak hacimler ortalama çizginin altında ve düşüyor. Fiyat yukarı doğru hareket ediyor. Bu da endişe verici bir durum. Hacim düşerken piyasa yükselirken, satın alan büyük para değil, pozisyonlardan yavaş yavaş çıkma olasılığı daha yüksek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin