Ethereum fiyatı, son 5 ayın seviyesini kırdı…

Ethereum fiyatı, işbirliği haberleriyle yeniden 1.300 doların üzerine çıkacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası uzun süredir FTX iflasıyla uğraşıyor. 1 aydır piyasayı oyalayan borsanın çöküşü, yeni yılda da devam etmesi muhtemel.

FTX’in çöküşünün ardından aşırı ayı piyasası ortamında sarsıldı. Ancak popüler kripto para birimleri yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Bunların başında Ethereum gelirken, Polygon ve daha niceleri yeni anlaşmalar, gelişmelerle ilerlemeye çalışıyor.

Ethereum fiyatı, kasım 2022’de patlak veren FTX ile ilgili kripto çöküşünün olumsuz etkilerinden henüz tam olarak kurtulamadı. Bu arada, ana akım finans devleriyle büyük bir işbirliği Ethereum blok zinciri lehine geldi. Ancak ortaklık haberleri, ETH sahipleri için fiyat getirilerini maksimize edemedi.

Ethereum yeni işbirlikleriyle 2023 yılında daha fazla fiyatlanabilir mi?

Altcoin’lerin lideri, sadece yeni işbirliklerine imza atmıyor. Geliştiriciler daha öncesinde yaptığı açıklamada 2023 senesinde bazı iyileştirmeler ve güncellemeler olacağını açıklamıştı. Bu da Ethereum fiyatı için iyi bir tablo olabilir.

Kripto topluluğu, Ethereum fiyatını 2021 seviyelerine çıkarmak için doğru ivmeyi bekliyor. Bu bağlamda ödeme devi Visa, üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymadan otomatik işlemleri etkinleştirmek için Ethereum ile çalıştığını açıkladı. Bu açıklama fiyatlanma noktasında er ya da geç bir etki gösterecektir.

Ethereum fiyatı ve son durum

Visa’nın tüm dünyada ödemelerin büyük bir kısmını kontrol ettiği gerçeği göz önüne alındığında, bu Ethereum topluluğu için büyük bir işbirliği olduğu anlamını taşıyor.

Ethereum fiyatı son haftalarda yatay bir hareket izliyor. Fakat Coinmarketcap tarafından paylaşılan veriler halen 1.100 doları koruduğunu gösterdi. Yazı esnasında, ETH fiyatı son 24 saatte %0,32 artışla 1.215 $ seviyesinde bulunuyor. Bu iş birliği hakkında daha fazla gelişme ve duyuru gelirse, fiyat tepki verebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin