İşte Ethereum için bu yıl beklentisini açıklayan o isim!

Ethereum fiyatı: Ether haftaya nasıl bir başlangıç yaptı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin en değerlisi Ethereum, yeni haftada sessiz kaldı. Şubat ayının ikinci haftası genel marketin sessizliği Ethereum’da etkiledi. Geçtiğimiz haftadan kalan yatay seyir ilk iş gününe de sıçradı. Ethereum fiyatı 2.800 ve 2.900 dolar seviyelerinde bir konsolide olma gayretinde. 

Ethereum fiyatı, Pazartesi günü bekleyişte. Hafta sonunun düşük fiyat hareketini genişletiyor. Bununla birlikte, Ethereum blok zincirinin yerel parası olan Ether, yeni en düşük ortalama işlem ücreti için fayda sağlayabilir. 

Son yayınlanan rapora göre, Ethereum ağındaki ortalama işlem ücreti dört ayın en düşük seviyesine geriledi. Geçen sefer, transfer başına ortalama ücretler kabaca 15.13 dolardı. Bu kadar düşük ücret son olarak Eylül aylarında olmuştu. Yatırımcılar, kısa vadede altcoin beklentilerini artırabilecek artan ölçeklenebilirlik ve daha düşük işlem maliyetlerine bakıyor.

Ethereum fiyatı, günlük grafikte dönüm noktasında mı?

Ethereum fiyatı, günlük grafikte dönüm noktasında mı?

Piyasanın en değerli ikinci varlığı, Perşembe günü 3.280 dolarlık yüksek seviyeleri test etti. Daha sonrasında ise Ethereum fiyatı 2.800$ civarında bir geçici destek buldu. Ancak, fiyatlardaki düşüşle birlikte hacimler de azaldı. Böylece yatırımcıların tasfiyeye olan ilgileri azaldı. Bunun yerine, güvenilir destek bölgesinin yakınında iyimser fırsatlar bulmak mantıklı olabilir.

Ethereum fiyatı, 2.800 dolarlık kritik destek bölgesinin yakınında yükseldi. 2021 yılının Kasım ayında ETH zirve yaptı ve Ağustos ayında 3 Eylül’de 4.030.35$’ı test etti. Bu, söz konusu seviyeyi parite için güvenilir bir talep bölgesi haline geliyor. Öte yandan, satış baskısındaki yeniden canlanma, Eth’i Ocak ayı sonlarında konsolide 2.500 $ aralığında acil destek aramaya itebilir. Teknik göstergeler ise şu şekilde: 

  • Göreceli Güç Endeksi (RSI) düşüş eğilimini verdi ve 44’te bulunuyor.
  • Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) orta çizginin üzerinde nötr bir duruş sergiliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin