featured

Ethereum Fiyatı Düştü: Ana Nedenleri ve Muhtemelen Hedefler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum fiyatı, dolar karşısında 1850 kritik seviyesinin altında yeni bir düşüşe başladı. Ethereum’un yakın vadede 1650 dolardaki destek seviyesine doğru düşüş riskini sürdüreceği düşünülüyor.

  • Ethereum analizinde destek noktası 1880 dolar çizgisinin altına iniyor.
  • Fiyat 1860 doların ve 100 saatlik Basit Hareketli Ortalamanın altında işlem görüyor.
  • Saatlik grafikte 1860 doların yakınında dirençle oluşan önemli bir destek çizgisi var.
  • 800 doların altında net bir hareket olursa parite aşağı yönlü hareket etmeye devam edebilir.

Ethereum fiyatında düşüş uzuyor

Ethereum’un fiyatı haftaya yeni bir düşüşle başladı ve beklenen destek bölgesinin altında işlem gördü. Bu düşüş eğiliminde Ethereum Bitcoin’e benzer bir seyir izleyerek “Ethereum alınır mı?” diye merak eden yatırımcıda endişe yarattı. Ethereum fiyatı 1800 dolar seviyesine yakın işlem gördü.1812 dolar civarında bir düşüş eğilimi oluştu. Saatlik / USD grafiğinde ise 1860 dolar civarında dirençle oluşan önemli bir düşüş trend çizgisi de var.

Kaynak: ETHUSD on TradingView.com

Ani direnç 1860 dolar seviyesine ve trend çizgisine yakın. Bir sonraki direnç 1875 dolar veya daha aşağı yönlü bir hareket olabilir. Kripto parada ilk büyük direnç 1888 dolar seviyesinin yakınında oluştu. 61.8 yüksek seviyesinden 1936 dolar düşük seviyesine doğru aşağı yönlü hareket yüzde 1,812 Fib geri çekilme seviyesine oldukça yakın. Bu direnç bölgesinin üzerinde bir kapanış Ethereum’u 1920 dolar direncine doğru gönderebilir.

Ethereum’da daha fazla kayıp mı yaşanacak?

Analistlere göre Ethereum 1888 dolar direncini kıramazsa aşağı doğru hareket etmeye devam edebilir. Aşağı yönlü ilk destek, 1810 dolar seviyesine yakın. Buna karşın bir sonraki büyük destek, her iki fiyatın da 1.720 destek bölgesine doğru düşebileceğini gösteriyor. Daha fazla kayıp yaşanması hâlinde Ethereum fiyatı yakın vadede 1650 dolar seviyesine doğru çekebilir.

kaynak: newsbtc.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin