Arthur Hayes açıkladı:
Arthur Hayes açıkladı: "Ethereum fiyatı 5.000 dolara yükselebilir"

Arthur Hayes açıkladı: “Ethereum fiyatı 5.000 dolara yükselebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, Ethereum fiyatı için birkaç senaryo belirledi. Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, yakın tarihli bir blog yazısında en büyük altcoin fiyatıyla ilgili yükseliş beklediğini paylaştı. Hayes’e göre kripto para fiyatının birleşmeden sonra 5.000 dolara kadar fırlayabileceğine inanıyor.

Hayes’e göre, Fed yükseliş kararı gelmediği zaman Ether 3.500 dolar seviyesini geri alabilecek. Hayes, özellikle bu Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen ve çok beklenen etkinliğin aslında piyasa tarafından fiyatlandırılmadığına inanıyor.

Ethereum fiyatı ne zaman yükselecek?

Birleşmeden sonra, Ethereum deflasyonist olacak ve bu da kripto parayı daha kıt hale getirecek. Merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarının artan popülaritesi nedeniyle deflasyon oranı artmaya devam edecek. Hayes, Ethereum’u çok eleştirirdi. 2018 yılında tokenin fiyatının çift haneli bölgeye düşeceğini doğru bir şekilde tahmin etmişti.

Ancak Hayes daha sonra 2020’de buna inandı. Tartışmalı girişimci, merkezi olmayan finansın mevcut finansal sisteme “güvenilir bir alternatif” oluşturduğuna inanıyor. Yazım sırasında en büyük ikinci kripto para birimi etkileyici bir ralli düzenledikten sonra 1.658 dolardan işlem görüyor. İkinci en büyük kripto para birimi rekor seviyesinden %65,93 düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin