Trader, Ethereum rallisi öncesinde Bitcoin’e dikkat çekti…

Ethereum fiyatı çift haneli kayıpla büyük tasfiyeler gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki kripto tasfiyeleri son 24 saat içinde arttı. Dijital varlıklar son gün düşüş yaşadı ve bu da yatırımcıların yüz milyonlarca doların silinmesine neden oldu. Bu tasfiyeler, 2022’nin en kötü tasfiye olaylarından biri olduğunu gösterdi.

Sabah saatlerinde 900 milyon dolar civardında olan kripto tasfiyesi hemen hemen yine bu rakamlarda kaldı. 24 saat içinde, kripto piyasasında kaydedilen 830 milyon dolardan fazla tasfiye oldu. 2022’de şimdiye kadar kaydedilen en büyük ikinci tasfiye olayı olarak kayıtlara geçti.

Altcoin’lerin lideri Ethereum fiyatında kırılma likiditeyi büyük yaşattı. En çok pozisyonların tasfiye edildiği varlıkların başında geldi. Verilere göre, Ethereum fiyatı son 24 saatte %21 gibi büyük bir düşüş yaşadı. ETH, basın zamanında ortalama 1.230,6 $ fiyatla işlem görüyor. Bununla birlikte, 24 saatlik işlem hacmi %130 artarak 47,6 milyar dolara ulaştı.

Ethereum fiyatı ve yaşanan likiditasyon

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), yatırımcılar arasında artan şüphe nedeniyle büyük satış baskısına tanık oluyor. Damping piyasası durumu, küresel piyasa kapitalizasyonunda büyük bir düşüşe yol açtı.

Coinglass tarafından sunulan veriler, son 24 saat içinde Ethereum’dan 228 milyon dolardan fazla tasfiye edildiğini gösteriyor. Long pozisyonda yaklaşık 160 milyon dolar tasfiye edildi. Bu, yatırımcılar tarafından belirlenen tüm pozisyonların %70’ini temsil eder.

PeckShieldalert, 11.5 milyon dolarlık Ethereum’un 1150 dolardan tasfiye edilebilir olduğunu bildirdi. Bununla birlikte, Okex, Ethereum’da 58 milyon dolarlık en yüksek tasfiye sayısını kaydetti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin