Ethereum Trust rekor düşüşte: yüzde 60’lık bir indirim var!

Ethereum fiyatı, büyük birleşmeye rağmen düşüş yaşadı: Yanlış giden bir şey mi oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün akşam üzeri kripto piyasası yeniden sert bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Bitcoin’in sert bir çakılma hareketi tüm varlıkları etkiledi. Ancak 6 Eylül Salı günü erken saatlerde Ethereum fiyatı iyi bir görünüm çiziyordu.

BTC.d düşüş yaşarken dün Ethereum’un hakimiyeti bir anda arttı. Ether, Bitcoin’den bağımsız hareket ederken fiyat, yüzde 3’lük pozitif ayrışma göstermişti.

Ethereum fiyatı, pozitif görünüm çizmesinden dolayı birleştirmenin faydaları daha fazla olacağı düşüncesi hakim oldu. Fakat bu görünüm kısa sürdü ve akşam üzeri dağıldı.

Bellatrix yükseltmesi dün Ethereum’un Beacon zincirinde yayınlandı. Paris yükseltmesiyle sona erecek olan Ethereum birleştirmenin başlangıcını işaret etti. Başarılı gerçekleşen yükseltme sonrasında ETH/USDT paritesi 1.700 doların eşiğinden döndü.

Ethereum fiyatı yükseltmenin izlerini çabuk sildi

Birleşme etrafındaki coşkuya rağmen, Ethereum fiyatı %8’e yakın düştü. Şu anda 1.520 dolardan işlem görüyor.

Ethereum birleşmesinin genel olarak ETH ve kripto için büyük bir yükseliş olayı olması bekleniyor. Fiyatlardaki düşüş yatırımcıları şu an endişelendiriyor.

Ethereum düşüşünde farklı nedenler mi var?

Bir kripto fenomeni ve Cinneamhain Ventures’ın ortağı olan Adam Cochran, Ethereum fiyatındaki düşüşü başka sebepleri bağlıyor. Cochran ilk olarak,. Aave’nin Ethereum pazarlarını duraklatma kararının düşüşü tetiklediği düşünüyor. Ayrıca bu nedenden dolayı Instadapp gibi platformların stETH/ETH havuzlarında gevşemesine neden olduğuna inanıyor.

Aave’nin ETH borç için durdurma kararının üzerinden yaklaşık 2-3 gün geçti. Bunun etkileri o an verilmediğine göre şimdi etkilemesi biraz garip olabilir. Dolaylı yoldan haberlerin yeni yayılması ve çıkması etki edebilir. Fakat dün akşam sert düşüş etkilemiş gibi görünüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin