Ethereum fiyatı büyük bir ralliye hazırlanıyor! Takip edilmesi gereken seviyeler
Ethereum fiyatı büyük bir ralliye hazırlanıyor! Takip edilmesi gereken seviyeler

Ethereum fiyatı büyük bir ralliye hazırlanıyor! Takip edilmesi gereken seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı, 1.720 dolarlık direnç bölgesini aşmak için başka bir girişimde bulundu. Ancak ETH, 1.700 dolar direncinin üzerinde kapanış yapmak için yeterli ivmeye sahip değil.

Son yüksek seviye 1.719 dolar civarında oluştu ve fiyat şu anda kazançları pekiştiriyor. ETH 1.700 dolar seviyesinin birkaç puan altında düzeltme yaptı. Ethereum şu anda 1.660 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.  ETH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.715 dolar civarında dirençle oluşan önemli bir düşüş trendi çizgisi de var.

Ethereum Price

Bir sonraki büyük direnç 1.720 dolar bölgesine yakın. Ethereum, 1.720 doların üzerinde kapanış gerçekleştirebilirse, büyük bir ralliyi başlatabilir. Belirtilen senaryoda, fiyat 1.800 dolar seviyesine doğru yükselebilir. Daha fazla kazanç, 1.880 dolar seviyesine doğru bir hareket için kapıları açabilir.

Ethereum hangi seviyeleri test edebilir?

Ethereum 1.720 dolar direncini aşamazsa, başka bir aşağı yönlü düzeltme başlatabilir. Aşağı yönde ilk destek, 1.685 dolar seviyesine ve 100 saatlik SMA’ya yakın.

Bir sonraki büyük destek 1.665 dolar bölgesine yakın. 1.665 doların altında bir kırılma olursa, fiyat 1.600 dolar desteğine doğru düşmeye devam edebilir. Daha fazla kayıp, 1.565 dolar seviyesinin test edilmesini gerektirebilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD: ETH/USD için MACD artık yükseliş bölgesinde ivme kaybediyor.

Saatlik RSI: ETH/USD için RSI şu anda 50 seviyesinin üzerinde seyrediyor.

Ana Destek Seviyesi: 1.665 dolar

Ana Direnç Seviyesi: 1.720 dolar

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin