Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?

Ethereum fiyatı başka bir kilometre taşını aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, 1.000 $’ın üzerinde 26 gün geçirdi. Bu Ethereum için önemli bir kilometre taşı.

Yüksek fiyat

Ethereum’un fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinin biraz altında. Ağ, merkezsiz finans (DeFi) uygulamalarının artan kullanımıyla ilerlediğinden, ay boyunca fiyat yüksek seviyede kaldı.

4 Ocak’ta Ethereum’un fiyatı 1.042 dolardan kapandı. 29 Ocak’ta 1.380 dolardan kapandı. Arada hiçbir zaman 1.000 $’ın altına inmedi.

Ethereum araştırmacısı Evan Van Ness’in de belirttiği gibi, Messari’den alınan verileri kullanarak, bu 26 ardışık gün bir kilometre taşı niteliğinde.

Ethereum 6 Ocak 2018’den 21 Ocak’a kadar 1.000 doların üzerinde kapatmıştı. 24 Ocak 2018’den 1 Şubat’a kadar bu seviyeyi tekrar zirveye çıkardı. O yılın Aralık ayına gelindiğinde fiyat çift hanelere düşmüştü.

Önemli gelişmeler

Bu sefer rakamlar, Ethereum blok zincirinde kullanılan genişleyen uygulamalar, yani DeFi uygulamaları göz önüne alındığında, fiyat spekülasyonundan daha fazlasının üzerine inşa edilmiş görünüyor.

Ethereum’un Ocak 2018’deki boğa koşusu sırasında, ağdaki işlem hacmi 1 milyar ile 4 milyar dolar arasında değişti. Bugünün hacmi 11,7 milyar dolardı.

İkincisi, 30 Ocak 2018’de, DeFi Pulse tarafından ölçülen 77 milyon dolarlık token, DeFi protokollerine kilitlendi. Bugün bu rakam 27,29 milyar dolara ulaştı. Bu, üç yıl içinde 354 kat artış demektir.

Ve DappRadar, en çok kullanılan dapp olan merkezi olmayan borsa Uniswap’in geçen ay 313.600’den fazla kullanıcıya ulaştığını bildirdi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin